Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još netko s njim ide na dijetu!

Šprajc odlučio: U sljedećih 10 tjedana mora skinuti 10 kg viška

Foto: Instagram
1/10
22.02.2019.
u 17:22

U simpatičnoj objavi na Instagramu u svom prepoznatljivom duhovitom stilu najavio je kako skupa s njim na dijetu ide i njegova labradorica, jer kaže, nakupilo se kilograma i kod nje i kod njega.

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc najavio je rat višku kilograma.

U simpatičnoj objavi na Instagramu u svom prepoznatljivom duhovitom stilu najavio je kako skupa s njim na dijetu ide i njegova labradorica, jer kaže, nakupilo se kilograma i kod nje i kod njega.

 

 

-I njoj i meni se nabralo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje. Ja krećem sa 125 a za damu nije pristojno govoriti - napisao je Šprajc.

U komentarima je dobio podršku svojih vjernih obožavatelja, a Šprajc je svjestan da mora paziti na prehranu i kilograme jer je zbog nezdravog načina života, stresa i pušenja do dvije kutije cigareta dnevno doživio i infarkt.

Dogodilo se to prije šest godina i liječnici su mu tada spasili život. 

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Thc
Thc
20:31 22.02.2019.

Jovanoviću jesi to na slici? Zašto Šprajc,ne kužim...

CR
crodux
17:59 22.02.2019.

klovn

DD
dr dragon
17:58 22.02.2019.

Ne gledam više rtl zbog Šprajca i njegovih senzacionistickih izljeva bez poštovanja i ismijavanja vladajučih te tako širi ionako negativnu energiju. I ja sam protiv hdz-a ali poštujem zadnje izbore te večinu koju je večinski narod odabrao,iako nije po mom ukusu. Tako isto i 24 sata koji pristrano forsiraju jedne,kao da sami nemamo mozga zaključiti što je dobro a što nije. Istinite vijesti trebaju biti onakve kakve jesu bez pozitivnih ili negativnih komentara izvjestitelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije