Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENI VODITELJ

Šprajc na odmoru: 'Ma kakav DiCaprio!"

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/5
01.07.2018.
u 15:17

- Leonardo DiCaprio? Ajte, molim vas, budimo ozbiljni - napisao je Šprajc pokraj fotografije na kojoj stoji na pramcu broda raširenih ruku.

Dok omiljenog TV voditelja i novinara Zorana Šprajca u RTL Direktu mijenja Mojmira Pastorčić, on uživa na moru.

Šprajc, kojem su čitatelji Večernjaka ove godine ponovno dodijelili Ružu u kategoriji TV osoba godine, na Instagramu je objavio fotografiju koja podsjeća na poznatu scenu iz Titanica.

 

Leonardo DiCaprio? Ajte, molim vas, budimo ozbiljni...

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

- Leonardo DiCaprio? Ajte, molim vas, budimo ozbiljni - napisao je Šprajc pokraj fotografije na kojoj stoji na pramcu broda raširenih ruku.

- Ma kakav Leo… više vučete na Mitcha Buchannona - napisao je jedan pratitetelj, dok je drugi dodao:  “Spavaš li mirno Kejt Vinslet?!?”

Zoran Šprajc
1/16

Komentara 103

NO
Norway
15:24 01.07.2018.

Ha, ha, ha ...kome je ovaj omiljen?

PO
pozornik66
15:23 01.07.2018.

Omiljenog !?!? VList ?

IL
ilija26
15:25 01.07.2018.

Još jedan Srpski uhljeb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije