Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supruga mu je agentica

Sportski svijet zaprepašten iznosom mjesečnih troškova nogometaša: Od 6 milijuna eura godišnje ne ostane ništa

Foto: Instagram
1/13
22.09.2022.
u 11:30

Neki nagađaju da imaju i druge izvore prihoda, a nadaju se i da slavni par odvaja barem nešto sa strane jer igrački dani ne traju dugo

Mnogo se špekulira o troškovima slavnih nogometaša jer, iako mnogo zarađuju, mnogo i troše. Sportski svijet ostao je sada zaprepašten koliki je iznos troškova argentinskoga nogometaša Maura Icardija (29) i njegove supruge, glumice Wande Nara (35), koja mu je ujedno i agentica.

Napadač Galatasaraya SK, turskog sportskog kluba iz Istanbula, i njegova supruga navodno mjesečno potroše i do 500.000 eura, piše Klix.ba.

Icardi je igrao u Interu, pa je prešao u PSG nakon transfera vrijednog čak 60 milijuna eura, a zatim posuđen Galatasarayu. Iako su mu primanja ipak po sezoni pala s deset na šest milijuna eura, oni i dalje troše jednako kako su navikli. 

"Navikli su se na standard života u kojem je Wanda trošila između 400.000 i 500.000 eura mjesečno za život. Ovaj novac išao je za troškove kuće u Milanu, internacionalne škole za njihovu djecu i drugo", izjavio je argentinski novinar Augusto Tartufoli.

Zbog svega, neki nagađaju da imaju i druge izvore prihoda, a nadaju se i da slavni par odvaja barem nešto sa strane jer igrački dani ne traju dugo. 

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio


Ključne riječi

Komentara 4

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:12 22.09.2022.

Ako itko sprema nešto na stranu, onda je to ona.

BE
Beyonder
11:37 22.09.2022.

Na šta ide ta kuća?? Plutonij

DU
Deleted user
12:56 22.09.2022.

Ima kontejnera po cesti koliko hoćeš....bit će ih i za 10 god......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije