Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenska shema

Sportska voditeljica Edita Misirić vodit će gledatelje kroz tračeve

RTL (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
21.10.2010.
u 17:50

Edita Misirić voditeljica je emisije “Exkluziv Tabloid” koja, uz uobičajene teme iz svijeta poznatih i slavnih, u novom ruhu donosi i šokantne i skandalozne priče sa svih strana svijeta.

“RTL Danas”, “Exkluziv Tabloid” i “Exkluziv s Tatjanom Jurić” tri su nova formata informativnog i magazinskog programa RTL televizije u jesenskoj shemi koja se počinje prikazivati već ove nedjelje.

– Zadovoljni smo s onime što smo do sada napravili, ali znamo da možemo još više – kaže glavni urednik i član uprave Ivan Lovreček. Uz slogan “Najbolji početak večeri”, dosadašnje Vijesti postaju “RTL Danas”. Središnju informativnu emisiju uređivat će i voditi Igor Bobić, zamjenik glavnog urednika Informativnog programa, a kako će to izgledati – gledatelji će moći vidjeti već ove nedjelje u 18.30 sati. Emisija će se emitirati iz novog studija. Velike promjene doživjela i emisija Exkluziv, koja u svoje redove dovodi nove snage iz Sportskog programa zbog rodiljskog dopusta Antonije Stupar Jurkin. Edita Misirić voditeljica je emisije “Exkluziv Tabloid” koja, uz uobičajene teme iz svijeta poznatih i slavnih, u novom ruhu donosi i šokantne i skandalozne priče sa svih strana svijeta.

– Na RTL-u sam počela raditi u magazinskom programu pa se veselim povratku. Uz urednike koji domaći showbiz imaju u malom prstu, sigurno ću se dobro snaći – otkrila je Edita. “Exkluziv s Tatjanom Jurić” donosi novi format rubrike VIP koja će gledatelje provesti kroz niz tema – od ekstremnog vježbanja, preskupih kozmetičkih tretmana do tetoviranja, a u prvoj emisiji Tatjana će gledateljima otkriti svoju novu tetovažu.

Komentara 7

IN
Individuao
01:31 22.10.2010.

Oslobodi bože pa ova izgleda kao Joker!

AR
ARIDAN
23:44 21.10.2010.

Moš mislit! Trebalo bi pitat ljude iz rodnog joj Križa što misle o svemu tome... Posebno o njenoj mami!

OB
-obrisani-
19:36 21.10.2010.

pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije