Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nimalo ugodno čuti

Splitski menadžer na Facebooku kritizirao Ninu Badrić. Evo što joj poručuje

nina badrić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
08.02.2017.
u 09:27

Ivan Bubalo smatra kako Nina Badrić ne može imati status prave zvijezde jer tijekom cijele karijere, kako on kaže, nije u Splitu održala ni jedan veći koncert

Ugledni estradni menadžer Ivan Bubalo posljednjih dana se u objavama na Facebooku prisjeća suradnji s brojnim glazbenicima te daje sud o njihovoj karijeri i uspjesima. Nakon što je otkrio tko su glazbenici kojima se divi i kako je bilo surađivati s njima, jučer je svoj post posvetio Nini Badrić i osvrnuo se na njenu karijeru i objasnio zašto po njegovu mišljenju Nina nije prava zvijezda. Ovako glasi njegov post:

– Prije 20 godina dobio sam poziv dvoje velikana Houra-Dujmić da dođem na promociju njihove nove pjevačice...Lipa...prelipa cura...kad je zapivala...kao Boginja...prekrasan glas....E a sad me svi pitaju zašto ja nju ne stavljam u kategoriju naših zvijezda... ima nekoliko razloga a ja ću navest jedan.....Kako da je ona zvijeza....ako NIKADA u 20 godina nije održala svoj koncert u Splitu...Split ima dvoranu od 1500 ...drugu od 5000 i treću od 10000... Nije održala jer nebi napunila ni pola najmanje....ako i piva u Splitu (to je i u Zadru--Šibeniku-Dubrovniku) ..ili je na otvaranju robnih kuća ili evenata ili klubova....ali svoj koncert, svojoj publici sa svojim plakatima... na žalost ne... – napisao je Bubalo. 

Ne osporava da je Nina prva na glazbenim ljestvicama i piše zašto je tako:
– Razlog - ona je prva na radio postajama (jer je kao urbana) i po tiskovinama...nema dana da je nema....Ono što znam je da je mjerilo – publika. Neka joj pisme napiše Gibonni-Ninčević-Tutić-Dujmić-Houra-Hus-Rus. I evo je po punim Arenama.... JA BI TO OD SRCA VOLIO... – zaključio je Ian Bubalo.

>>Hoće li se Severina naljutiti? Nina Badrić je oponašala u tv showu, pogledajte kako

>>Nina Badrić opet je promijenila boju kose: Znam da me najviše volite ovakvu

Komentara 9

DO
dopizdilomi
09:45 08.02.2017.

Konačno istina.

SL
slogan545
10:45 08.02.2017.

Pa njoj je ovde dosadno, pa idi bre u Breograd, tamo ti je zabavnije, a možeš se i družiti sa svojim pobratimima. Sraam te bilo. Tebe i Vučkoviću toliko forsiraju svi mediji, da sve postaje degutantno. Jadna li si nam državo. Možda si gora i od HAVC-a!!!!! PLJUC!!!!

PS
popevke sAm slagal
12:06 08.02.2017.

Ovo je sve istina, ali ima i drastičnijih primjera. Evo npr. i Houdek misli da je velika zvijezda, a ne može ni štalu napuniti. Sad će on i na Euroviziju. Doduše on je zaista "velika" zvijezda jer, čim uđe, samsam bez problema napuni štalu. A Lidija Bačić?, nema dana bez članka o njoj a da nitko ne zna nijednu njenu pjesmu niti tko je ona. Ako ništa drugo, Nina je 2002.g. imala pristojan album od kojeg živi i dan danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije