Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Lijepa ženo Dalmatinko"

Splitska glumica zablistala u spotu benda Ljubavnici uz zgodnog Amerikanca

Promo
14.06.2021.
u 09:44

Snimanje novog spota ih je odvelo u Dalmaciju put Splita i Trogira gdje su snimali u društvu mlade splitske glumice Katarine Nikšić.

Ponekad je potrebno malo kako bi povjerovali u tvrdnju da doista postoji sudbina. Upravo se to dogodilo Ljubavnicima, popularnom hrvatskom bendu koji broji na desetke milijuna pregleda na YouTubeu. Snimanje novog spota ih je odvelo u Dalmaciju put Splita i Trogira gdje su snimali u društvu mlade splitske glumice Katarine Nikšić. U pitanju je spot za pjesmu "Lijepa ženo Dalmatinko", a upravo ih je ovo iskustvo i društvo s jednom lijepom Dalmatinkom odvelo u Dalmaciju gdje su sklopili i sasvim slučajno poznanstvo s novim prekooceanskim prijateljem. Naime, prilikom snimanja spota u Splitu na rivi naišli su na slučajnog prolaznika za kojeg se ispostavilo da je iz Pennsylvanije, a nije puno trebalo da zgodni Amerikanac završi i u spotu. 

Ljubavnici su ponovno  snimili zanimljiv spot, koji je već sa prvim danom objave uvršten u trending You tube-a u Hrvatskoj ali i u Sloveniji, a oduševljenje nije krio niti Mario Regelja, pjevač i frontmen benda koji zajedno s Antonijom Šola potpisuje glazbu i tekst ovog ljetnog singla.

"Jako mi  je drago što smo baš izabrali Split i Trogir za snimanje našeg spota, ipak se radi o dva prekrasna grada na našem Jadranu, a i sve ima smisla kada se radi o pjesmi koja pjeva o lijepim Dalmatinkama. Ovu pjesmu smo Antonija Šola i ja odlučili posvetiti lijepim Dalmatinkama, ali i predivnoj Dalmaciji. Antonija i ja imamo odličnu kreativnu energiju prilikom pisanja pjesama, a to se u svakoj novoj pjesmi itekako osjeti, ona mom potpisu dodaje tu žensku senzibilnu  notu koja mi paše.", kaže Mario.
"Čim sam čula refren koji je Mario započeo, znala sam da je pjesma pun pogodak za ljeto i dodala svoj potpis. Mario je predivno otpjevao i sigurna sam da će se publici jako svidjeti. Sretna sam što smo Mario i ja postali pravi autorski duo, tako da od nas možete još puno toga očekivati", rekla nam je oduševljeno Antonija Šola.

Dok je Luka Kovačić raspisivao aranžman, stalni suradnik Ljubavnika, Matija Škalić u glavi je kovao plan o savršenom dalmatinskom spotu, ali s filmskim scenarijem. Ljubavnici su se uživjeli u uloge, ali niti ovoga puta nije moglo proći bez humora.
"Oni su najotkačenija ekipa za koju radim i sada već mogu reći da su postali i super glumci tako da je svako snimanje s Ljubavnicima nekako komedija", ističe Matija.

I ne samo da je Matija uspio u misiji nego je na jednom mjestu okupio i Ljubavnike i lijepu Dalmatinku, ali i Amerikanca čija se majka na Instagramu već pohvalila i napisala: "Ono kad majka iz Pennsylvanije špijunira sina kako pjeva u Hrvatskoj."
Sigurno je da Ljubavnici imaju novi ljetni hit ali rade užurbano na novim pjesmama, pripremaju se za nadolazeće koncerte i raduju se povratku na pozornice i svojoj publici. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije