Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva fotka!

Splitska glumica strastveno se ljubila sa suprugom: 'Godine su samo broj'

Ana Gruica Uglešić
Foto: Instagram
1/12
11.01.2021.
u 22:00

Posebno romantična fotografija nije tipična za glumicu koja mnogo češće objavljuje fotke iz svakodnevnog života, te mnoge oduševljava svojim modnim odabirom.

Glumica Ana Gruica Uglešić posljednju fotku na Instagramu posvetila je svom Boranu Uglešiću  suprugu koji slavi rođendan. Posebno romantična fotografija nije tipična za glumicu koja mnogo češće objavljuje fotke iz svakodnevnog života, te mnoge oduševljava svojim modnim odabirom. 

"Mom divnom, posljednjem suprugu Boranu Uglešiću od srca njegova ženica želi sretan rođendan! Godine su samo broj. Ti sve mlađi i mlađi...", napsiala je Ana uz fotku na kojoj je strastveno ljubi sa suprugom.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, glumica i devet godina stariji liječnik prvi put su zajedno snimljeni u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije zajedno s piscem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata.

Ana i Boran godinama su bili prijatelji, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav.
Intimna ceremonija vjenčanja bila je negdje uz obalu, a prisutni su bili bliski prijatelji, među kojima i glumac Ivo Perkušić te obitelj. 

 

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
03:56 12.01.2021.

"Godine su samo broj - ne samo godine, nego i ljudi koje sam pokopao", rece Joza Manolic i baci novine u oganj.

DU
Deleted user
22:42 11.01.2021.

ne zna siromak kolke je poljubil u tuki

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:23 11.01.2021.

"Ana i Boran godinama su bili prijatelji...." Ajd' ne pričajte gluposti. Bili su "prijatelji"? Ma kome prosipaš tu demagogiju? Muškarac i žena NE MOGU biti prijatelji, mogu biti samo - muškarac i žena. Kakvi, šatro, "prijatelji"!!!! To je protiv svih zakona prirode, protiv zakona biologije, protiv zakona anatomije!!!! Koja floskula.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije