Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo tijelo!

Splitska glumica opet u zavodljivom izdanju: Moćna si i divna!

Ana Gruica
Foto: Instagram
1/7
22.05.2020.
u 08:00

Ana Gruica serijom fotografija u zadnjih nekoliko dana pokazala je da je u formi života.

Glumica Ana Gruica ljetnu sezonu dočekala je u top formi i za razliku od mnogih u ovoj karanteni koji su dobili koji kilogram viška
37-godišnja Splićanka nije bila jedna od njih. Zadnjih dana objavila je nekoliko fotografija koje su najbolji dokaz u kako je dobroj formi. U kupaćem kostimu Ana izgleda kao Halle Berry u vrijeme kada je glumila Bondovu djevojku, a zavodljiva je i fotografija koju je jučer objavila.

Ana Gruica
1/9

S ružom u kosi i kratkom dekoltiranom haljinom s uzorkom ruže poručila je kako je život lijep. Komplimenti su joj pristizali cijeli dan i komentari su bili sljedeći: Moćna si žena. Wow Ana. Divna! Maximum hot - poručili su joj obožavatelji. Ana osim što je glumica je i instruktorica fitnessa pa ne čudi što je  u formi tijekom cijele godine, ali pazi i na prehranu pa često dijeli i plan svojih obroka i režima kojih se pridržava kada želi više paziti na unos kalorija. 

- Ljudi mogu dijeliti jednaku strast prema drugačijim interesima. Iako se čini nespojivo, gluma i vježbanje imaju usku poveznicu. I za  jedno i drugo treba ustrajnost, predanost i strast. Pobornica sam teorije da glumac koji ne barata sa svojim tijelom 'nije svoga tijela gospodar', što je nužno za dobru izvedbu na sceni. - rekla je Ana u intervju za Story.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:17 22.05.2020.

Ana Gruica serijom fotografija u zadnjih nekoliko dana pokazala je da je u formi života i ima sve uvjete da poput Severine krene tražiti sponzora putevima bratstva i jedinstva za Beograd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije