Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Doživjeti stotu” U ožujku na HTV-u kreće humoristična serija

Špiro Guberina u ljubavnom trokutu

doživjeti stotu
Foto: nn
1/2
22.02.2010.
u 21:32

Prošlog tjedna započelo je snimanje serije koja nam donosi neobične zgode nimalo tipičnih umirovljenika u jednom zagrebačkom staračkom domu.

Doživjeti stotu u današnjim vremenima znači veliku sreću, kao i brojnim domaćim glumcima starije generacije zaigrati u istoimenoj humorističnoj seriji HTV-a, prva klapa koje je pala prošlog tjedna na jednoj zagrebačkoj lokaciji. U središtu neobične priče vrlo su živahni umirovljenici staračkog doma “Zrela radost”, kojima ni u poznim godinama nisu strani ljubavni trokuti, pa ni spačke koje nekima mogu i te kako zagorčati život.

Najdomišljatiji je u tom veselom umirovljeničkom društvu, koje će se na našim malim ekranima pojaviti sredinom ožujka, Ivica Vidović u ulozi šarmantnog dalmatinskog lisca Šime. Unatoč njegovu trudu, najviše uspjeha sa ženama ima naivni i dobroćudni Vinko, kojeg glumi Špiro Guberina.

– Ovo su mi najbolje godine da se na zabavan i šaljiv način u društvu svojih dragih kolega pripremim i priviknem na dom umirovljenika – našalio se Špiro, za čiju se naklonost u seriji bore dvije velike suparnice i zavodnice, Ljubica Jović i Branka Cvitković. Kao najveći animator na setu i majstor improvizacije pokazao se domišljati glumac Boris Miholjević, koji je u prvoj epizodi s mikrofonom u ruci pokazao i svoje glasovne mogućnosti.

U odabranom glumačkom društvu našao se i mladi šibenski glumac Duško Modrinić, gledateljima poznat kao Roko u duhovitim T-comovim reklamama.

– U seriji glumim doktora Šalića koji, iako uvijek ima dobre namjere, zbog manjka iskustva često završi u nezgodnom položaju između štićenika doma i direktora Žaleca. Moram reći da mi je više nego čast raditi s ovom ekipom glumaca jer su mi oni i bili uzor. Da mi je netko prije rekao da ću glumiti uz bok s njima, rekao bih – nema šanse! – iskren je bio Duško.

“Najživopisniji” lik serijala, pojavljivanje kojega redatelji Aldo Tardoci i Tomislav Rukavina zbog nezgodnih karakternih osobina pažljivo doziraju, intrigantna je supruga direktora umirovljeničkog doma gospođa Žalec. Ona obožava kičastu odjeću, peglati kartice i rastrošnošću izluđivati muža. Glumi je jedinstvena plavuša hrvatskog glumišta Ankica Dobrić koja, kaže, uživa u svojoj “naivnoj” ulozi. Pitak scenarij “vrućih umirovljeničkih avantura”’ potpisuju Morana Foretić i Jelena Svilar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije