Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava za sve

Spektakularni doček Nove godine u Opatiji!

Leteći odred
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
01.01.2018.
u 09:03

Program Adventa, uz nastupe zanimljivih glazbenika, nastavit će se na više lokacija u gradu, sve do nedjelje, 7. siječnja.

Nezaboravni ulazak u Novu godinu priredila je i Opatija, koja je, kao i prethodnih godina, javni doček za građane organizirala na dvije lokacije. Na prostoru ispred Mrkata, odnosno opatijske tržnice, od 22 sata na Silvestrovo feštalo se uz „Koktelse“ i „Leteći odred“. Ispred umjetničkom paviljona „Juraj Šporer“ u Novu godinu uvela je svirka „Xfinity Banda“.

U galeriji pogledajte djelić odlične zabave!

Leteći odred
1/21

Danas, točno u podne na terasi hotela Kvarner, u prigodnoj zdravici, svim posjetiteljima raskošne i elegantne Opatije sretne blagdane i novu godinu će poželjeti gradonačelnik Ivo Dujmić. Zabava će se nastaviti ispred Šporera uz bend In Between i otvorenje kupališne sezone opatijskih Kukala, a u večernjim satima održat će se i repriza novogodišnjeg dočeka, ovog puta uz The Beatles Revival Band. Program Adventa, uz nastupe zanimljivih glazbenika, nastavit će se na više lokacija u gradu, sve do nedjelje, 7. siječnja.

Pogledajte kako je Ivan Zak oduševio Koprivnicu!

Leteći odred
1/19

Komentara 2

RE
Really
17:06 03.01.2018.

...samo kakve veze ima bezvezni Leteci odred s Opatijom?

SE
serđo12
11:31 01.01.2018.

prelijepi ambijent,uzor Beč!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije