Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U RUJNU

Spektakl u Ciboni: Četiri tenora nastupaju sa Zagrebačkom filharmonijom

Četiri tenora
Foto: Promo
1/2
23.07.2018.
u 16:35

- Siguran sam da će nam ljetna energija koju upravo upijamo dati poseban podstrek u pripremi tog koncerta uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije - izjavio je Đani Stipaničev.

Nakon otvaranja 69. Dubrovačkih igara Četiri tenora pripremaju još jednu glazbenu poslasticu i potvrđuju svoj status jednih od najtraženijih glazbenika u Lijepoj našoj.

Naime naši najpopularniji dalmatinski tenori Marko Škugor, Vladimir Garlić, Đani Stipaničev i Marko Pecotić pripremaju pravi spektakl za sve ljubitelje kvalitetne glazbe.

Nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom i niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske Četiri tenora najavljuju još jedan veliki koncertni spektakl!

U petak, 21. rujna u 20h u sportskoj dvorani Dražen Petrović priuštit će nam još jedan nezaboravan koncert.

- Premda je koncertna sezona i sa tenorima i solo nastupima u punom (ti)jeku misli se polako već okreću ka 21. rujnu i KC D. Petrović u Zagrebu kada ćemo se nakon Gradeca i Lisinskog predstaviti u novom prostoru Zagrepčanima i gostima grada. Siguran sam da će nam ljetna energija koju upravo upijamo dati poseban podstrek u pripremi tog koncerta uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije - izjavio je Đani Stipaničev.

Veličanstvenosti ovog događaja pridonijet će i 40 glazbenika iz Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije koji nastupaju sa Tenorima.

Svoj glazbeni put Četiri tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Na tom koncertu oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama i od tada Četiri tenora postala su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja.

Njihov glas prelazi granice Hrvatske što potvrđuje i njihov koncert u slovenskoj areni u Stožicama zakazan za 5. listopada 2018.

Na koncertu u rujnu publiku će oduševiti predstavljanjem svog novog albuma čija naslovna pjesma Grande Amore pokazuje veličanstvenost njihovih glasovnih mogućnosti, a to je samo najava za ono što vas čeka na koncertu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije