Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljubav

Soon-Yi: 'Woody Allen nepravedno je optužen!'

Foto: Press Asociation/Pixsell
1/4
17.09.2018.
u 13:34

Redatelj je među prvim slavnim osobama zahvaćenim pokretom #MeToo prošle godine i mnogi u industriji i izvan nje počeli su propitivati njegov način rada. Neki glumci distancirali su se od redatelja i rekli kako nikada više neće raditi s njim te da planiraju donirati svoju zaradu pokretu ''Time's Up''.

Soon-Yi Previn, posvojena kći glumice Mie Farrow, otvoreno je progovorila o romansi s Woodyjem Allenom za magazin New York.

Previn, 47-godišnjakinja, za svoju je majku rekla da nikada nije bila dobra prema njoj. Isto tako rekla je da je Allen nepravedno optužen za zlostavljanje Farrowine kćeri Dylan i da je njezina majka pokušala iskoristiti #MeToo pokret u svoju korist.

– Teško je nekome to zamisliti, ali ja se stvarno ne mogu prisjetiti ničega lijepoga iz djetinjstva – rekla je Previn.
Soon-Yi nije baš sklona davanju intervjua za medije otkad se udala za Allena 1997. Ona je tada imala 27 godina, a on 62. Isto tako je izjavila da ga "nije podnosila" od prvog susreta i nikada ga nije vidjela kao očinsku figuru.

– Woody nije bio zainteresiran za upoznavanje s djecom, a osjećaj je bio uzajaman, ni mi nismo bili zainteresirani za njega – rekla je o svome prvom susretu s redateljem te dodala:

Mrzila sam ga zato što je bio s mojom majkom i nisam razumjela kako netko može biti s tako groznom, zlom osobom. Pretpostavljala sam da je i on takav.

Romansu, koja je počela kada je Previn imala 21 godinu, usporedila je s magnetskom privlačnosti, te je rekla da joj je Allen pokazao cijeli svijet, svijet kojemu prije nije mogla prići.

Allen je među prvim slavnim osobama koje su zahvaćene pokretom #MeToo prošle godine i mnogi u industriji i izvan nje počeli su propitivati njegov način rada. Neki glumci distancirali su se od redatelja i rekli kako nikada više neće s njime raditi i kako planiraju donirati svoju zaradu pokretu ''Time's Up''.

Komentirala je i kako je veza zapravo počela: – Sjećam se kako sam došla kući s faksa za vrijeme praznika. Woody mi je pokazao neki Bergmanov film, mislim da je bio ''Sedmi pečat'', ali nisam potpuno sigurna. Dosta smo razgovarali o filmu i vjerojatno je bio impresioniran onime što sam rekla jer me poljubio i tako je sve počelo. Bili smo kao dva magneta, od prvog poljupca bila sam gotova i odmah sam ga voljela.

Pogledajte koje su najljepše glumice Hollywooda uništile lice botoksom: 

 

Ključne riječi

Komentara 7

SO
SoloHan
14:06 17.09.2018.

Bolesnici

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:17 17.09.2018.

Pa dobro, prasac jedan pokvareni, to smo za Vudija znali i otprije. Sve one njegove zakulisne misli su mogle naslućivati da će se izroditi jedan pervertit i pedofil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije