Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo viđenje aktualnih događaja

Sonja Šarunić četiri će tjedna sjediti u komentatorskom stolcu ‘In magazina’

šarunić
Anto Magzan
17.11.2009.
u 20:30

Pomalo me strah jer se nekima moji komentari možda neće svidjeti. No dovoljno sam odgovorna da se suočim sa svime - govori Sonja. Emisija "Kavica sa Sonjom" zbog dodatnog angažmana neće trpjeti.

Sonja Šarunić nova je tjedna komentatorica u emisiji "In magazin" Nove TV. Nakon Vlatke Pokos, Mirne Berend i Ivana Starčevića koji su tijekom jednog mjeseca četvrtkom davali svoje viđenje aktualnih događaja, već sutra to će činiti i radijska voditeljica.

- Uzbuđena sam jer mi je i nakon toliko godina u novinarstvu nešto novo uvijek izazov. S druge strane, pomalo me strah jer se nekima moji komentari možda neće svidjeti. No dovoljno sam odgovorna da se suočim sa svime - govori Sonja. Emisija "Kavica sa Sonjom" zbog dodatnog angažmana neće trpjeti.

Komentara 1

GO
GogaPoliglot
20:44 17.11.2009.

Sonja će to sigurno dobro odraditi. Ona nije ksponzoruša,niti je je osoba koja se samo želi eksponirati. Sonja je profesionalac i radnik pa se ne treba bojati ničega. Good luck Sonja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije