Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Partijala u Aquariusu

Sonja Kovač dubokim dekolteom i uskom haljinom plijenila pozornost na Zrću

Sonja Kovač
Foto: PR FOTO
1/11
14.08.2017.
u 13:04

Lijepa Sonja uživala je u ritmovima deep housea koje je puštao poznati Britanac Jax Jones, nominiran za prestižnu nagradu Grammy

Modna blogerica Sonja Kovač sinoć je do ranih jutarnjih sati partijala u klubu Aquarius na Zrću gdje je gostovao slavni londonski DJ i producent Jax Jones.

Lijepa Sonja uživala je u ritmovima deep housea koje je puštao poznati Britanac, nominiran za prestižnu nagradu Grammy.
 
– Sinoć je bilo jako zabavno, DJ je bio odličan, cijelu noć je puštao glazbu baš po mom ukusu. Atmosfera u Aquariusu je bila genijalna, baš pravi ljetni party – kazala je Sonja, čiji je blog u posljednje vrijeme postala jedna od posjećenijih domaćih web adresa. 

Sonja je na neko vrijeme odustala od glume i odlučila se posvetiti svom modnom blogu, a njezin profil na Instagramu izgleda poput luksuzne slikovnice.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kaznitelj
kaznitelj
16:21 14.08.2017.

Nije loša Droljica...pardon,Sonjica ..

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:29 14.08.2017.

čime nas je ova zaduzila?

RZ
rzsz1305
11:33 15.08.2017.

U noći između 14. i 15. avgusta 1941. godine, uoči katoličkog praznika Velike Gospe, ustaše su u logorima Slana na ostrvu Pagu i Jadovno na Velebitu izvršile masovnu likvidaciju preostalih logoraša. Na Pagu je pobijeno najmanje 791, a na Velebitu 1.500 žrtava.Zgrožene monstruoznošću zločina i brojem pobijenih zatočenika, italijanske okupacione snage su od Nezavisne Države Hrvatske preuzele civilnu i vojnu vlast na tom području i naredile zatvaranje logora smrti....Želeći da unište tragove zločina i pobiju ostatak zatočenika u kratkom roku, ustaški naredbodavci su motivisali dželate sa dodatnih 100 kuna po satu klanja. Noć uoči katoličkog praznika Velike Gospe, zločinci su u uvali Slana na ostrvu Pagu poklali preostale zatočenike, muškarce žene i djecu.Italijanski vojni sanitarci na mjestu zločina na Pagu ekshumirali i spalili 791 leševa. Među ovim žrtvama bilo je 407 muškaraca, 293 žene i 91 dijete. Njihov pepeo zatrpan je u paškom kamenjaru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije