Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u parizu

Sonja Kovač zablistala uz jednu od najljepših žena na svijetu

Foto: Instagram
1/6
28.09.2019.
u 20:00

Sonja broji 417 tisuća pratitelja na Instagramu i nosi Cosmopolitanov status modne influencerice 2019.

Blogerica Sonja Kovač trenutačno je u Parizu gdje ju je u sklopu tjedna mode odveo brend Revolve. Sonja svoje putovanje dokumentira na društvenim mrežama, te objavljuje mnoštvo zanimljivih fotografija.

Pratitelje oduševljava modnim kombinacijama, a na posljednjoj fotki koju je objavila pozira uz bivšu Miss SAD-a, Oliviju Culpo, jednu od najpoznatijih modela današnjice.

Foto: Instagram screenshot

"Olivia Culpo želi posjetiti Hrvatsku. Čekamo te, djevojko! Nevjerojatna osobnost i još ljepša uživo", napisala je Sonja na Instagramu. 

Sonja broji 417 tisuća pratitelja na Instagramu i nosi Cosmopolitanov status modne influencerice 2019. Upoznali smo je kao šašavicu Viki iz sapunice „Zauvijek susjedi“, ali Sonjin influencerski angažman svrstao ju je u vrh Hrvata koji žive od Instagrama.

Donosi joj pozamašne iznose novca, što je vidljivo iz cjenika koji je objavila prošle godine na svom Storyju. Tada je najmanja cijena za objavu na njezinu blogu bila 7000 kuna, a za nagradnu igru tzv. giveaway naplaćivala je 9000 kuna. Ne može reći da se radi o neozbiljnom poslu piskaranja i uređivanja objava na platformi koja danas donosi milijune.

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilijan1a
22:15 28.09.2019.

Dobra

DU
Deleted user
09:44 29.09.2019.

Modna influencerica?! Mili Bože, zbilja svašta.

ST
Stručnjak
12:48 29.09.2019.

sere mi se kad vidim ovu još jednu neradnicu u nizu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije