Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo lako

Sonja Kovač iskreno progovorila o teškim počecima: 'Nisam imala budžet ni za koga i ni za što'

Foto: Instagram screenshot
1/11
04.03.2021.
u 10:48

O svojim počecima, kada još nije znala što će joj društvene mreže donijeti, Sonja je otvoreno progovorila na svom profilu.

Sonja Kovač danas je jedna od naših najpoznatijih influencerica koju samo na Instagramu prati više od 504 tisuće pratitelja. Iako trenutačno od Instagrama dobro živi, njezin put do uspjeha nije bio posut ružama. O svojim počecima, kada još nije znala što će joj društvene mreže donijeti, Sonja je otvoreno progovorila na svom profilu.

"Izlazak iz komfor zone jedna je od najbitnijih stvari za uspjeh. Ove slike su vam pravi primjer. Pola njih je s moje druge sezone Fashion Weekova početkom 2018. kada sam mjesec dana sama proputovala od New Yorka do Pariza bez prijatelja, bez fotografa, bez plana. Nisam imala budžet za nikoga i ništa, ali imala sam najveću želju i volju! Opcija ostati doma u toplini svoje komfor zone i ne poduzeti ništa – za mene nikada nije ni bila opcija", započela je Sonja pa otkrila kako je sve započelo.

Foto: reuters

"Tada sam već počela dobivati pozivnice za neke revije i polako su me strani brendovi počeli zamjećivati i pokazivati interes za suradnje. Znala sam da ne smijem propustiti taj moment ako su već nešto prepoznali u meni. Većinu vremena sam bila sama, slike sam skupljala od street style fotografa na ulici ili bi žicala neku curku s revije da me fotka, a outfite sam dobivala na posudbu od brendova. Tako da dragi moji kad god mislite da postoje prepreke za ostvarivanje ciljeva sjetite se da je to samo strah od napuštanja svoje sigurne zone. Kad napravite taj korak, neće biti ugodno ali rezultati će doći – to vam garantiram", zaključila je influencerica uz neke od starih fotografija s početka njezine influencerske karijere.

Komentara 10

CH
chawka
12:08 04.03.2021.

"Mjesec dana sama proputovala od New Yorka do Pariza bez prijatelja, bez fotografa, bez plana. Nisam imala budžet za nikoga i ništa" Nije imala ništa, a mjesec dana bauljala po svijetu, spavala, jela, plaćala avionske karte od NY do Pariza....pričaa drži vodu kao sito za tijesto. Bolje da je rekla otkud joj je pala lova, s neba? Ustedjela je pa je isla u scout da vidi ili su neki drugi "izvori" financiranja bili posrijedi?

AN
anto9
12:16 04.03.2021.

Eh da je i meni bit bez budzeta da malo svijeta vidim

Avatar Čaruga
Čaruga
11:57 04.03.2021.

Možda i ona razveseli nekog gradonačelnika nikad ne znaš, karijera je karijera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije