Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Sonja Kovač dečku čestitala rođendan: 'Imaš mene, tako da ne znam što drugo možeš poželjeti'

Foto: Instagram
1/19
07.12.2021.
u 15:20

"Prekrasni ste", pisali su im pratitelji, a dodali su i da su 'najljepši par na svijetu'.

Influencerica Sonja Kovač (37) na svojem je Instagram profilu čestitala rođendan svom dečku, pokerašu Goranu Mandiću. Na ovoj društvenoj mreži influencerica je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija s različitih putovanja te napisala čestitku. "Sretan rođendan muškarcu koji učini da moj tlak raste. Imaš mene, tako da ne znam što bi drugo mogao poželjeti! Volim te uvijek", stoji u opisu fotografija. 

U komentarima su mu mnogi njezini pratitelji zaželjeli sretan rođendan. "Prekrasni ste", pisali su im još, a dodali su i da su 'najljepši par na svijetu'. 

Podsjetimo, par je u vezi već devet godina, a ove godine su i uselili u zajednički stan u Zagrebu. Prije nekoliko dana Sonja je objavila i fotografije iz njihove romantične jesenske šetnje. Par je prošetao u usklađenim kombinacijama, a društvo im je pravio i njihov pas. Pratitelji su im i tada dali mnogo komplimenata.

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije