Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Snježana Mehun pokazala kako joj izgleda kosa koju nije bojala od prvog 'lockdowna'

Foto: Facebook/RTL
1/9
10.11.2020.
u 15:30

Često objavljuje fotke na Instagramu, a na zadnjoj seriji je pokazala kako joj izgleda kosa - jer nije bila kod frizera od početka pandemije.

Poduzetnica i dizajnerica Snježana Mehun trenutačno je u Beču sa svojim partnerom Franzom Schillingerom. Naime, nakon što je odradila reviju za svoj brend Duchess u MSU-u, poštujući sve epidemiloške mjere, zaputila se u Beč gdje se odmara i uživa u bojama jeseni. Često objavljuje fotke na Instagramu, a na zadnjoj seriji je pokazala kako joj izgleda kosa - jer nije bila kod frizera od početka pandemije.   

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ovo je moja kosa bez ekstenzija nova zdrava mlada tamna kosa(ne sijeda) koja samo raste i buja, svaki dan ne samo ponedjeljkom! Nevjerojatno ali nisam farbala od prvog lock downa" napisala je Mehun. Izgled zahvaljuje tekućem kolagenu koji trenutačno piju brojne poznate Hrvatice. 


Mladolikost kože ženama je iznimno važna, pogotovo kada je riječ o onima koje su svakodnevno pod povećalom javnosti. Iako nekima nisu strani ni estetski zahvati, slavne Hrvatice kunu se u naš najzastupljeniji protein u tijelu - kolagen.

Severina, Nina Badrić, Ella Dvornik, Sonja Kovač, Maja Šuput, redom su isprobale i zavoljele ovaj dodatak prehrani. Njegova uloga je višestruka. Čini i povezuje strukturu kože u njenim slojevima, gradi ovojnice oko organa, povezuje kosti i zglobove, obavija mišiće, tetive, krvne žile, a zasigurno najpoznatija njegova uloga jest ona estetska, anti-aging. Naime, kolagen daje elastičnost, stabilnost i čvrstoću tkivima i jedan je od najjačih saveznika u borbi protiv starenja organizma i očuvanju ljepote i mladolikosti. Iako postoje namirnice obogaćene kolagenom poput jaja, pilećeg mesa, zelene salate, lososa, ubrzani način života i prateći mu poroci mogu uzrokovati njegov nedostatak koji se najbolje prepoznaje po opuštenoj, suhoj i umornoj koži. A sve su to prepoznale i naše pjevačice, voditeljice i influencerice.

"Nešto za ljepotu, nešto za zdravlje", posljednja je Severinina objava u kojoj je podijelila fotografiju svoje kolagen bočice. Severina iznimno pazi na izgled i godinama vježba u teretani ili pak kod kuće, a posebno pazi na mišićni tonus stoga bira hranu bogatu proteinima. Njezina kolegica Nina Badrić u više je navrata isticala kako je za njezino mladoliko lice "kriv" kolagen. 

 Ni influencerica Ella Dvornik nije odoljela ovom trendu, a svoje je pratiteljice pitala i o njihovim iskustvima s njim te su se mnoge pohvalile kako im nokti i kosa nikad nisu bili duži zbog njega. "Kolagen zbog kojeg više nećete imati potrebe koristiti Facetune", još je prošle godine izjavila Ella.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
15:51 10.11.2020.

Koje gluposti,koga to zanima?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:19 10.11.2020.

Hvala, hvala, hvala VL. Život opet ima smisla i vidi se svjetlo na kraju tunela. Ovo će nas spasiti ! ! ! ! ! !

ST
Stojimir
18:31 10.11.2020.

Baš me zanima koliko vam je platila da ste objavili ovu "vijest" koja baš nikoga ne zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije