Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno progovorila

Snježana Mehun otkrila detalje nove veze s poduzetnikom: 'Neugodno mi je...'

Foto: Nova TV
1/5
06.07.2019.
u 11:33

Nemaju problema s vezom na daljinu jer je Franz zbog poslovnih obaveza često u Zagrebu. Ipak, o udaji ne razmišlja, kaže da je to obavila dva puta i više ne osjeća pritisak.

Snježana Mehun, zagrebačka poduzetnica i modna dizajnerica posljednjih je nekoliko mjeseci u vezi s Franzom Schillingerom, austrijskim poduzetnikom.

Presretna je, te često objavljuje fotografije s novim dečkom na Instagramu, a o svojoj vezi odlučila je progovoriti za IN Magazin.

- Meni je neugodno malo o tome pričati. Neugodno mi je. Čekaj da kucnem u drvo, da ne ureknem, nikad ne znaš. Sigurno je da me privukao osobnošću, atraktivan je muškarac, to je bilo čime te privuče. Super je kao osoba, dobar je, izuzetno je sposoban. To mi se jako sviđa, to mi imponira, jako je inteligentan, poznaje jako dobro Hrvatsku, priča malo hrvatski - tvrdi Mehun.

Rekla je kako ju je Franz osvojio inteligencijom i osobnošću, a zbližili su se jer je on hodao s njom na Sljeme. Kaže da voli Schillinger voli planinariti i imaju neke zajedničke strasti. Upoznali su se prošle jeseni preko poslovnih partnera, a zaljubili su se prije dva mjeseca.

Nemaju problema s vezom na daljinu jer je Franz zbog poslovnih obaveza često u Zagrebu. Ipak, o udaji ne razmišlja, kaže da je to obavila dva puta i više ne osjeća pritisak.

Pogledajte koga je sve voljela Jelena Veljača:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Forest Trump
Forest Trump
13:12 06.07.2019.

Jel mi može neko potanko objasniti zašto je mehunka važna svekolikom pučanstvu . Prosvjetlite me !!!!

IL
ilija26
12:53 06.07.2019.

Ne da se stara sponzorusa

IH
iron.hide.54966
12:56 06.07.2019.

Nije nas briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije