Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Snježana Dujmić otvoreno o suprugu Rajku i njihovim problemima: To je uvreda meni

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
04.05.2020.
u 10:43

Naravno da mi fali Rajko ali čujemo se sto puta dnevno, neki dan sam ga tako špotala jer 15 dana nije oprao kosu i nije se obrijao, on koji je kosu prao svaki dan, rekla je Snježana u razgovoru za RTL.

Vrijeme u karanteni zbog pandemije koronavirusa Snježana Dujmić provodi u Gorskom kotaru dok je njezin suprug Rajko Dujmić u Zagrebu. Ovaj par tijekom svog braka imao je puno uspona i padova, a prošle godine u srpnju Snježana je Rajka drugi put prijavila za obiteljsko nasilje i pokrenut je i sudski proces, ali ročište je zbog koronavirusa odgođeno. S Rajkom se Snježana nije vidjela više od 46 dana i u RTL Exkluzivu priznala je kako joj nedostaje.

1/10

- Naravno da mi fali Rajko ali čujemo se sto puta dnevno, neki dan sam ga tako špotala jer 15 dana nije oprao kosu i nije se obrijao, on koji je kosu prao svaki dan. Kaže da mu teško pada zatvorenost. On nije vuk samotnjak, ali može biti sam,   bolji od mene to prihvati i odradi.- rekla je Snježana. Rekla je i kako je Rajku oprostila za njegovo ponašanje prema njoj.

- Vidjet ćemo što će biti. Rajko nije nasilnik i mnogi kažu da me je stalno tukao. Ne, ne! To je uvreda meni. Zar mislite da bih živjela
s čovjekom koji me mlati - govori Snježana Dujmić. U razgovoru se dotakle i teme Novih Fosila i kako su i nju krivili za raspad grupe.   -Da sam se ja miješala, to bi bilo sasvim drugačije i bilo bi dobro svima - rekla je.

Komentara 2

PU
Pulchrum
13:54 04.05.2020.

Svaka čast ovoj ženi, koliko se žrtvuje za svog oboljelog supruga, ne misleći na sebe. Stvarno je za primjer. Mogla ga je odmah ostaviti, ali ne,ona je čekala. Bez nje bi on totalno propao

IL
ilustrator
17:59 04.05.2020.

hrabra žena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije