Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sprovoda

Snježana Dujmić najavila nastavak spora s Novim Fosilima: 'Rajko je imao plan za novac'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/6
24.08.2020.
u 08:23

- Mislim da hoću zato što je Rajko bio uvjeren da će dobiti taj spor i da će sav novac koji bi trebao dobiti od tog spora donirati dječjoj bolnici u Klaićevoj, to je bio Rajkov plan, rekla je Snježana i komentirala dolazak ostalih članova grupe na sprovod

Neutješna Snježana Dujmić prošlog se tjedna oprostila od supruga Rajka, a jučer je za RTL Exkluziv progovovorila o danima nakon nesreće 4. kolovoza, i Rajkovoj borbi za život. 

- Susjedi su prišli autu, tako su mi oni rekli, da je Rajko pokušavao izaći iz auta, ail oni ga nisu puštali jer nisu znali koje su povrede. Rajko je bio pri svijesti, rekli su mi da je bilo dosta krvi i da su mislili da je to neki mlađi dečko. Hitna pomoć je došla tek nakon 45 minuta jer su imali neku drugu intervenciju - kazala je Snježana. Borba za život trajla je sedam dana, no ozljede su bile preteške. Vijest da je umro Snježana je primila u društvu Rajkovog 36-godišnjeg sina Tina. 

- Mislila sam da mene i Tina zovu da dođemo u podne taj dan da bismo potpisali operaciju, jer sam dva dana prije trebala potpisati za kanilu. Ni u snu nisam mislila da će mi doktori reći da je Rajko umro  - kazala je Snježana koja je prije ispraćaja na Mirogoju popila tablete za smirenje. 

1/29

- Gore kad sam došla shvatila sam da Rajka stvarno više nema - dodala je Snježana koja je u tuzi primila još jednu vijest. Trgovački sud u Zagrebu prekinuo je  postupak koji je Rajko pokrenuo protiv troje članova Novih fosila zbog korištenja imena te glazbene skupine.Kako je nakon Rajkove smrti sva njegova ostavština pripala u jednakim dijelovima Tinu i Snježani, ona razmišlja o nastavku tužbe. 

- Mislim da hoću zato što je Rajko bio uvjeren da će dobiti taj spor i da će sav novac koji bi trebao dobiti od tog spora donirati dječjoj bolnici u Klaićevoj, to je bio Rajkov plan, rekla je Snježana i komentirala dolazak ostalih članova grupe na sprovod. 

- Koja je svrha? Zašto su došli na sahranu? Zec je izrazio saučešće, vidjela sam njegovu tugu po pokretima, da mu je zaista, zaista teško. Ali pitam se zašto su Sanja i Marinko došli ako nisu željeli izraziti saučešće obitelji i ako nisu htjeli dati apsolutno niti jednu izjavu. Jedna rečenica: 'Rajko će nam jako faliti', to je dovoljno - zaključila je Snježana Dujmić. 

Ključne riječi

Komentara 15

TA
Talleyard
08:53 24.08.2020.

Nije čudo u kakvom stanju je bio jadan Rajko uz ovakvu ženu

LK
Lee.Kershaw
08:47 24.08.2020.

Snježane više zaista previše. To već spada u liječničke tajne kao što je njeno stanje. Budimo realni. Rajko je bio odličan glazbenik. Propio se, kronični alkoholičar i "prošloa, svršeno" vijeme. Amen. I nju "tamburao" i sad je takva kakva je. Dosadna do očaja.

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
08:43 24.08.2020.

A da prestanete vise reciklirati ovu temu...? Covjek je umro, pokoj mu dusi, amen i tocka. A vi nadjite drugu temu za click baitove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije