Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se već duže...

Snimljeni zajedno u centu Zagreba: Ana Rucner u vezi je s bubnjarom?

Zagreb: Predstavljanje novog studijskog albuma violončelistice Ane Rucner
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
29.04.2020.
u 14:24

Ana Rucner u društvu bubnjara Marka Duvnjaka prvi put se pojavila prošlog prosinca u Lisinskom i tada je rekla kako je na presdravu redateljice Petre Radin došla u društvu prijatelja i kolege Marka.

Zbog pandemije koronavirusa i mjera koje vladaju centar Zagreba polu je prazan i kako su kafići sve donedavno bili zatvoreni i omiljena zagrebačka špica postala je prazna. Misleći kako će u ovakvim okolnostima proći neprimijećeno naša proslavljena violončelistica Ana Rucner i  bubnjar Marko Duvnjak prošetali su se centrom Zagreba gdje ih je snimio fotoreporter Storyja.

Rucner i Duvnjak prošetali su se Trgom bana  Josipa Jelačića i na kratko su sjeli i uživali u sunčanom lijepom danu, a kada su krenuli dalje u šetnju nježno su se primili za ruke i tako potvrdili šuškanja o tome da su u vezi. U prosincu prošle godine Ana i Marko snimljeni su u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski  kada su zajedno došli na koncertnu predstavu Zagrebačke filharmonije ‘Božić kod Zimogroznih’ redateljice Petre Radin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutro! ☀ Novi broj Storyja je u prodaji 😎 #new #cover #story #storyhr #yourstorymatters

A post shared by Story (@story.hr) on

 

Ana je tada rekla kako  je Marko njezin prijatelj i kolega iz benda koji je s njom nastupao u Kini. Marko je 2012. godine postao član benda međunarodne pop zvijezde Andreasa Gabaliera s kojim je odradio brojne nastupe u svijetu, a član je i grupe Buđenje. U intervju koji je prije dvije godine dao za Večernji list na pitanje kakve mu se djevojke sviđaju, odgovorio je: Bitna mi je pozitivna energija, povjerenje i razumijevanje. Osim toga, sviđaju mi se žene bez predrasuda o glazbenicima. Kada nekog volim, onda dajem sve, a to očekujem i od druge strane.

Pogledajte najbolje trenutke s virtualne dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:36 29.04.2020.

Koji joj je to po redu?? Glavno je i važno da se ona naslikava u jednoj zagrebačkoj crkvi, sramoteći i crkvu i vjeru katoličku!

SS
sokac sa drave
15:40 29.04.2020.

Neznam ali cini mi se da je ona preko pedeset godina a hebac bubnjar trideset oli ima oli nema.A nu.

MA
Marinko2
15:21 29.04.2020.

Zodijan i VolimHR,Kaj ste sad ljubomorni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije