Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kinima od 7. kolovoza

'Snimka seksa': Komedija koja će mnogima izliječiti bračnu monotoniju

Jay (Jason Segel) and Annie (Cameron Diaz) in Columbia Pictures' SEX TAPE.  (Courtesy of Sony Pictures)
Foto: Promo
27.07.2014.
u 11:00

Cameron Diaz i Jasona Seagela u probleme je uvalio trosatni ljubavni maraton čiju će snimku vidjeti cijeli svijet ako ne spriječe katastrofu.

Miljenica Hollywooda Cameron Diaz ponovo stiže na velika platna i to u vrućem izdanju u kakvom je još nismo vidjeli. Potpuno gola uživa u trosatnom seks-maratonu sa svojim partnerom. Zvuči primamljivo, zar ne?

Riječ je, naime, o novom filmu redatelja Jakea Kasdana "Snimka seksa" u kojem Cameron glumi partnericu Jasona Segala. Dvojac poznat i iz komedije "Zločesta učiteljica" ovaj put glumi supružnike koji nakon deset godina braka i dvoje djece shvate kako je njihov seksualni život postao monoton. Kako bi ponovno probudili zaboravljene strasti, odluče snimiti strastveni kućni uradak. Trosatni seks-maraton u kojem isprobavaju sve moguće seksualne poze ponovo vraća sreću i harmoniju u njihov život, no ne zadugo.

Ubrzo shvaćaju kako njihov privatni uradak i nije baš tako privatan. Naime, snimku intimnog maratona nehotice su objavili na internetu, točnije na cloud serveru kojem pristup imaju svi njihovi prijatelji i rodbina. Nakon što otkriju što se dogodilo i da su samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, vatreni supružnici kreću u utrku s vremenom kako bi što prije uništili spornu snimku. Hoće li uspjeti zaštititi svoju reputaciju nakon nezaboravne noći, pitanje je na koje odgovor nudi ova urnebesna komedija. Osim Diaz i Segela, u sporednim ulogama pojavljuju se i Rob Corddry, Ellie Kemper, Jack Black i Rob Lowe kojem je ova tematika dobro poznata s obzirom na to da je i privatno prije 25 godina bio upleten u sličan seks-skandal.

"Snimka seksa" ima sve preduvjete da postane komedija godine. Spoj zabave, smijeha i golišavih scena zadovoljit će i mušku i žensku publiku koja bi izležavanje na plaži nakratko mogla zamijeniti odlaskom u kino.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije