Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se znanjem jezika

Snimka Borne Sose postala hit na društvenim mrežama, Ivani Mišerić na turskom rekao da je lijepa

Foto: Kolaž/YouTube
1/12
23.09.2022.
u 15:33

Nogometaš je s Ivanom razgovarao u emisiji Plavi kvart, a pred kamerama se pohvalio znanjem turskog jezika, koji je kako kaže naučio zbog ljubavi prema sapunicama. Tada je gledateljima preporučio da pogledaju tursku seriju ''Ezel'' koja je svojedobno i domaću publiku prikovala uz male ekrane.

Hrvatski nogometni reprezentativac Borna Sosa (24) nakon pogotka u utakmici protiv Danske u četvrtak na Maksimiru  postao pravi hit na društvenim mrežama gdje obožavatelji sada dijele fotografije, snimke i intervjue među kojima je i onaj koji je 2017. godine dao voditeljici Ivani Mišerić.

Nogometaš je s Ivanom razgovarao u emisiji Plavi kvart, a pred kamerama se pohvalio znanjem turskog jezika, koji je kako kaže naučio zbog ljubavi prema sapunicama. Tada je gledateljima preporučio da pogledaju tursku seriju ''Ezel'' koja je svojedobno i domaću publiku prikovala uz male ekrane.

''Obožavam turski jezik i znam ga pričati. Znam ga tečno i prevoditi'',  rekao je Sosa, a potom ga je Mišerić zamolila da kaže nešto na tom jeziku.

"Kako se kaže hvala?" pitala ga je Ivana, no Sosa je to zanemario pa izgovorio rečenicu koja u prijevodu znači: "Ti si jako lijepa."

"Ja tebe jako volim", nastavio je. "Ima tako nekih stvari iz serije koje znam", dodao je Sosa pa otkrio svoju ljubav prema sapunicama.

"Ne mogu vjerovati da voliš turske sapunice", rekla mu je Ivana.

"Znam, nije mi ni tata vjerovao pa kad sam mu stao iza televizora i prevodio, bilo je - 'što, kako, otkud, gdje...Većinom su serije ili o ubijanju ili o ljubavi", zaključio je Sosa.

Podsjetimo, Hrvatska je pobijedila Dansku rezultatom 2:1. Uoči utakmice Šime Vrsaljko primio je priznanje za sve što je u posljednjih 11 godina i 52 nastupa napravio za reprezentaciju. Inače, Šime se krajem kolovoza oprostio od dresa reprezentacije.

- Bilo je zadovoljstvo ovih 11 godina dijeliti svlačionicu s velikim igračima i ljudima. Hvala svim mojim suigračima - s vama bih išao u svaku bitku. Koliko smo na terenu ostavili krvi, znoja i suza, toliko smo se izvan terena družili, zabavili i nasmijali. Te uspomene čuvat ću zauvijek - poručio je između ostalog Šime u svom oproštajnom pismu koje je prenio HNS.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Komentara 1

ZG
zg1985
15:54 23.09.2022.

borna je ovu otkovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije