Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv fanovima

Snimite spot sa Avril Lavigne

Avril Lavigne
Press Association/PIXSELL
22.03.2013.
u 15:06

Na Facebook stranici objavljena je aplikacija pomoću koje možete sudjelovati u stvaranju spota za njen novi singl 'Here’s To Never Growing Up'

Avril Lavigne vraća se na scenu s novom pjesmom. Single “Here’s To Never Growing Up” najavljen je za 2. lipnja.

Tom prlikom Avril poziva svoje fanove da i sami sudjeluju u stvaranju videa za njen novi singl. Na njenoj Facebook stranici postavljena je posebna aplikacija. Svi koji žele mogu pomoću te aplikacije objaviti svoje audiovizualne radove i tako sudjelovati u izradi spota.

Aplikacija sadržava kraći audio zapis uz koji sudionici mogu postaviti svoje fotografije na kojima su uslikani s Avril i(li) postati fotografije inspirirane nazivom pjesme. I ne samo to, uz pomoć aplikacije fanovi mogu i sami otpjevati tekst pjesme “Here’s To Never Growing Up”. Požurite na snimanje jer link je otvoren samo do 27. ožujka.

Avril trenutno radi na svom petom albumu koji bi trebao izaći tokom godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije