Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekretnica

Snašli su se! Meghan i Harry imaju novi ugovor, u par sati mogli bi zaraditi lijepu svotu

Foto: Phil Noble/REUTERS/PIXSELL
1/10
27.06.2020.
u 12:40

Nakon što im je iz državnog ureda stigla odbijenica za zakladu 'Archewell' za koju su papire predali papire još početkom ožujka, sada su se bacili na nešto novo što bi im moglo uspjeti.

Financijska neovisnost nakon odlaska iz britanskog kraljevstva Meghan Markle i princu Harryju ne ide baš prema planu.

1/12

Nakon što im je iz državnog ureda stigla odbijenica za zakladu 'Archewell' za koju su papire predali papire još početkom ožujka, sada su se bacili na nešto novo što bi im moglo uspjeti. 

Naime, bivšem kraljevskom paru sada je plan zarađivati održavanjem govora, a već su i potpisali ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih osoba, među kojima su i bivši američki predsjednici.

Par će zastupati njujorška tvrtka Harry Walker Agency, koju su angažirale i zvijezde poput bivših predsjedničkih parova Baracka i Michelle Obame te Billa i Hillary Clinton, kao i Oprah Winfrey.

Ovaj je potez jedan od prvih velikih koraka koje su poduzeli u pogledu financijske neovisnosti nakon što su se odvojili od britanske kraljevske obitelji i osamostalili te život preselili prvo u Kanadu pa potom u Los Angeles.

U govorima stoji da će se par baviti pitanjima poput rasne nepravde, ravnopravnosti spolova, zaštite okoliša i mentalnog zdravlja, što je za Harryja važna tema o kojoj je već govorio dijeleći s javnosti teškoće u svladavanju gubitka majke princeze Diane.

Govore će držati zajedno, ali i pojedinačno, kažu osobe upoznate s njihovim planovima. Držanje govora inače je važan izvor prihoda za slavne jer ona najzvučnija imena mogu zaraditi i po sto tisuća dolara po nastupu.

Podsjetimo, njihov plan prvotno je bio osnovati tvrtku, za koju su predali prijavnicu u državni ured, no on ih je odbio. Američki mediji došli su u posjed dokumenta u kojem se objašnjava zašto je odbijen zahtjev za osnivanje zaklade. Kako piše, predali su nepotpunu dokumentaciju, nepotpisane završne papire, nisu platili određene poreze koji se u takvim slučajevima uredno plaćaju, a djelatnik zadužen za provjeru pravovaljanosti cijelog projekta ocijenio je Archewell nejasno obrazloženom zakladom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije