Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK

Smijenjeni Domagoj Novokmet prelazi s HRT-a na konkurentsku televiziju!

Domagoj Novokmet
Foto: Grgur Zucko/Pixsell
1/4
19.09.2017.
u 17:31

Novokmet, koji je na početku karijere vodio emisiju "Briljanteen",a na kraju je dogurao i do mjesta VD glavnog ravnatelja HRT-a ponuđeno je da radi trominutne vijesti na HRT 4.

Domagoj Novokmet, smijenjeni voditelj i urednik emisije "Otvoreno" odlazi s HRT-a, a karijeru će po neslužbenim informacijama nastaviti na N1 televiziji, piše Novi list. Podsjetimo, smjena se dogodila nakon emisije u kojoj se govorilo o korupciji u sportu i to nakon što su se iz USKOK-a požalili da njihova predstavnika nije bilo u studiju.

Novokmet, koji je na početku karijere vodio emisiju "Briljanteen",a na kraju je dogurao i do mjesta VD glavnog ravnatelja HRT-a ponuđeno je da radi trominutne vijesti na HRT 4.

Inače, bivši Nadzorni odbor HRT-a pokrenuo je nadzornu aktivnost zbog mogućeg prekoračenja ovlasti glavnog urednika HTV1 Brune Kovačevića i ravnatelja programa HRT-a Renata Kunića. No, nakon što je Sabor smijenio taj Nadzorni odbor, slučaj Novokmet je stopiran, a jedno od najpoznatijih lica HRT-a prelazi u redove konkurentskog N1.

Komentara 94

MA
MarinVD
17:37 19.09.2017.

Otra Bembo na Yutel 👎

BU
burza
17:45 19.09.2017.

Ode ptica svome jatu

FA
fake
17:56 19.09.2017.

Na N1??? Ma ne mogu vjerovati da ode baš tamo.Šalim se naravno, svatko ide svojima.Čudim se da i Jovanović (Šprajc) nije tamo otišao.Hvala ti Bože, napokon da i on ode.Da mu se još pridruži Trbovićka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije