Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Složi CD s najljepšim ljubavnim pjesmama

cd calentinovo
08.01.2010.
u 12:38

Uoči Valentinova Večernji list darovat će vam CD s najljepšim ljubavnim pjesmama, a vama se pruža prilika da sudjelujete u izboru pjesama.

Praznik ljubavi, Valentinovo, svatko će sigurno povezati uz neku svoju omiljenu pjesmu. Zasigurno ste se barem jednom našli u prilici da po svojim CD-ima ili računalu tražite ljubavne pjesme koje biste pustili dok svojoj ljubavi dajete dar koji ste pažljivo odabrali. Za ovo Valentinovo mi smo odlučili pomoći vam tako što ćemo vam darovati CD s najljepšim ljubavnim pjesmama. A u izboru najljepših pjesama sudjelovat ćete i sami.

Mi vam nudimo popis od 40 ljubavnih pjesama, koje možete preslušati na našoj stranici, te glasovati za najljepše. One pjesme koje dobiju najviše vaših glasova naći će se na CD-u koji ćemo vam darovati uz Večernji list 13. veljače, kako biste bili spremni za važan dan.
Glasovati možete SMS-porukom na broj 66436 te u poruci napisati redni broj pjesme koju smatrate najljepšom i za koju porukom glasujete.

No, ni to nije sve! Uz redni broj pjesme možete napisati i ljubavnu poruku (sve zajedno mora stati u jednu poruku, odnosno ne biti dulje od 160 znakova). Autori deset najljepših poruka dobit će CD s najljepšim pjesmama u posebno dizajniranom omotu sa svojom porukom na njemu.

Rok za slanje poruka je 13. siječnja, stoga požurite i potaknite svoj ljubavni zanos i prije nego nam Valentinovo zakuca na vrata!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije