Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna Aneta

Slovenka koja je pijana napala policajce u Poreču bila je u 'Farmi', a skinula se i za Playboy

Foto: Privatni album
1/4
21.07.2020.
u 15:52

Antea Andolini u showu nije odnijela pobjedu, ali je njezino sudjelovanje ostalo itekako upamćeno i to zbog golišavih izdanja koja joj nisu predstavljala problem.

Dan nakon što je u medije procurila vijest o incidentu koji je u Poreču izazvala 34-godišnja Slovenka doznalo se i o kome je riječ. Naime, nasilna Slovenka koja se zabila u automobil pa grizla i vrijeđala policajce sudionica je slovenske inačice poznatog showa 'Farma'.

Antea Andolini u showu nije odnijela pobjedu, ali je njezino sudjelovanje ostalo itekako upamćeno i to zbog golišavih izdanja koja joj nisu predstavljala problem. Prije desetak godina pozirala je za Playboy, a eksplicitnim kadrovima častila je i gledatelje Farme i Survivora u kojima je sudjelovala. Ova 34-godišnjakinja majka je dvoje djece, a skandali joj unatoč tome nisu strani.

Podsjetimo, Aneta je tijekom vikenda bila za upravljačem Peugeota 508 ljubljanskih oznaka te je na cesti od Tara do Poreča napravila incident. Prvo se na porečkoj obilaznici u kružnom toku kraj jednog trgovačkog lanca zabila se u Renault Kadjar, potom skršila prometni znak, a onda i počela verbalno te fizički napadati policajce.

Foto: Privatni album

Suputnica joj je bila Manca T. (31), koja je zadobila površinske ozljede prsišta. I ona je kroz otvoreni prozor drugim vozačima pokazivala srednji prst. Tek kad s Peugeotom nije mogla dalje, Slovenka je nastavila skandal s porečkim policajcima.

Očito pijana, Aneta je policajcima najprije odbila ponuđeni alkotest, a oni su je potom uhitili. Unatoč iskazima koje su svjedoci dali policiji. Slovenka je lagala kako nije vozila Peugeot, iz kojeg se jedva isteturala. Histerično je negodovala zbog postupanja policije pa su je silom morali vezati lisičinama. No Slovenku nisu smirile ni lisice na rukama. Dva policajca je pokušala ugristi, a trećeg je i uspjela ugristi za štitnik desne noge. Kad su je napokon posjeli u policijsko vozilo, jednom je policajcu pljunula u lice. - Je..t ću majku onome tko me je vezao. Osvetit ću se. Smeće policijsko, vi ste stoka. Ubit ću vas i sve vaše - grmjela je Aneta na pristojne i strpljive policajce. Dok su je vozili prema postaji porečke policije, Aneta se otimala policajcima iz ruku i pala na leđa, a jednog je lupila nogom u lice.

Foto: Privatni album

Još iste večeri završila je na psihijatriji pulske Opće bolnice. Pred sudom će odgovarati za više djela - od kršenja prometnih propisa, sudara, odbijanja alkotestiranja, prijetnji pa do nasrtaja na policajce.

Ključne riječi

Komentara 11

ZA
zagabria5
18:17 21.07.2020.

Žestoka i bezobrazna, ali dobar komad.

NO
normalan007
07:33 22.07.2020.

Aneta Salihović original. Bosanka ne Slovenka

Avatar Francek007
Francek007
08:48 22.07.2020.

prvo zatvor, pa novčana kazna i onda zabrana ulaska u Hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije