Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE KRIJE DA JE GAY

Nije bilo suđeno! Slomio mu je srce pred svima, iako su se činili kao savršen par

Brandon Flynn i Sam Smith
Foto: Instagram
1/6
11.10.2020.
u 15:28

Američki glumac Brandon Flynn i njegova bivša ljubav pjevač Sam Smith imali su naizgled savšrenu vezu.

Neke ljubavi nisu suđene da traju vječno, bez obzira koliko jake bile. U to su se uvjerili američki glumac Brandon Flynn i njegov bivši dečko Sam Smith. Iako su zajedno proveli svega devet mjeseci, ljubavni brodolom nije bio lak za prebroditi.

Flynn, koji je najpoznatiji po ulozi Justina Foleya u Netflixovih "Trinaest razloga", nikada nije skrivao da je homoseksualac, a ljubio je i neke od poznatih kolega. U vezi s pjevačem Smithom, koji je nedavno ispričao da se jedva oporavio od prekida, nije proveo dugo vremena, iako su na društvenim mrežama te pred blicevima fotografa pričali drugu priču.

Foto: Instagram Asos

- Obojica su previše zauzeti svojim karijerama te zbog toga među njima nije uspjelo. Zaista su se zaljubili, no prezatrpani rasporedi su ih razdvojili - kazali su prije dvije godine izvori bliski pjevaču, a pričalo se da je Flynn ostavio Smitha zbog previše projekata te teško iskreiranog rasporeda.

Pričalo se neko vrijeme da je glumac u vezi i s Milesom Heizerom, glumcem iz kontroverzne Netflixove serije koji je utjelovio Alexa Standalla. Uskoro su od njihovih glasnogovornika stigla negativna priopćenja, naglašavajući da su samo dobri prijatelji. Ipak, nedugo nakon toga paparazzi su uhvatili Brandona i glumca Richarda Madenna kako zagrljeni šetaju Los Angelesom, ali nema konačne potvrde da su glumci u vezi.

- Svoj privatni život želim tako i ostaviti - privatnim - rekao je nebrojeni broj puta Madden novinarima, a zbog glasnih i nepotvrđenih priča, svima preostaje vjerovati da Brandon trenutno nije u vezi.

Inače, odrastao je u Miamiju gdje je završio srednju školu, a prve ozbiljne uloge počeo je ostvarivati 2016. kada se pojavio u seriji "BrainDead", a tu su bile uloge i u "Pravom detektivu" te "Trinaest razloga", kao i u "Ratched".

Prema pisanjima britanskih medija, pjevač Sam Smith pronašao je novu ljubav s dizajnerom Francoisom Rocciom

Ključne riječi

Komentara 7

JP
josip.pivar11
16:31 11.10.2020.

Ne mora kriti, ali se nema ni čemu hvaliti.

ST
stefj
17:34 11.10.2020.

To je ono, kada ne možeš svratiti na sebe pažnju kvalitetnom glumom...

Avatar Jopa
Jopa
16:56 11.10.2020.

Maltretiranje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije