Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požurio se

Slomio je srce brojnim obožavateljicama: Chris Pratt se ponovno ženi!

Foto: Instagram
1/5
14.01.2019.
u 23:09

Zvijezda "Čuvara galaksije" objavila je fotografiju s novopečenom zaručnicom na kojoj kći Arnolda Schwarzeneggera pokazuje golemi prsten na lijevoj ruci

Chris Pratt zaprosio je Katherine Schwarzenegger, a ona je rekla da te su se zarukama odmah pohvalili na Instagramu. 

Zvijezda "Čuvara galaksije" objavila je fotografiju s novopečenom zaručnicom na kojoj kći Arnolda Schwarzeneggera pokazuje golemi prsten na lijevoj ruci. -Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla 'da'! Oduševljen sam što ću te oženiti., napisao je 39-godišnji glumac. Par je vezu potvrdio prošlog lipnja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

Chris, poznat i po ulogama u "Jurskom parku" i "Lego Movie" od 2008. do 2017. godine bio je u braku s Annom Faris, a par ima i šestogodišnjeg sina Jacka.

Pogledajte video s glumicama koje su se uništile botoxom:

 

Komentara 1

KA
kakačinka
00:38 15.01.2019.

Sjeba si pola galaksije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije