Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDERKA

Slomili su joj srce, ali sad je pronašla ljubav! Bivša natjecateljica LJNS ponovno ljubi

Nadin Jurić
Foto: Facebook
1/4
04.08.2020.
u 09:38

Bivša natjecateljica showa Ljubav je na selu Nadin Jurić konačno je pronašla sreću u ljubavi.

Nakon što je ostala slomljena srca u showu "Ljubav je na selu", bivša natjecateljica i ujedno jedna od rekorderki po broju prijava, 25-godišnja Nadin Jurić sretno je zaljubljena, pišu 24 sata. Kuharica iz Solina ljubav je pronašla s dvadesetjednogodišnjim Josipom Sladićem iz Kaštel Lukšića, a vijest o njihovoj ljubavi potvrdila je čitateljica.

– S Nadin se upoznao u jednom splitskom klubu. Zajedno su tri mjeseca – rekla je čitateljica za 24 sata i priložila njihove zajedničke fotografije iz izlaska.

Nadin Jurić
1/5

Nasmijana i vedrog duha pokušala je pronaći ljubav na selu, ali to nije uspjela. U devetoj sezoni pokušala je osvojiti srce 25-godišnjeg mehaničara Darija Gašparića, koji je danas zaručen s djevojkom Anom Pahl i očekuje prvo dijete. Potom je sudjelovala i u 12. sezoni showa i htjela iskusiti ljubav s 29-godišnjim Dušanom Golubovcem koji se nedavno oženio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije