Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gubitak

Slavnom glumcu izgorilo imanje: 'Možemo biti sretni...'

Russel Crowe
Foto: Twitter/Instagram
1/4
13.11.2019.
u 20:56

Oskarovac Russell Crowe je pratitelje na društvenim mrežama obavijestio da je u požarima koji haraju australskom istočnom obalom izgorio dio njegove imovine.

Istočna obala Australije je u plamenu, a procjena materijalne štete još uvijek nije definitivna. Tek mali uvid u razrajuće posljedice dao je oskarovac Russell Crowe koji je na društvenim mrežama obznanio da je požar uništio njegovo imanje.

Slavni glumac objavio je video i slike uništenog područja, a u jednom trenutku nad njegovim imanjem se pojavio i helikopter s vodom koji je gasio goruća stabla. U prijašnjoj objavi Crowe je potvrdio da nije u Australiji te da je njegova obitelj sigurna s prijateljima.

- Nisam u Australiji. Moja obitelj je na sigurnom, okružena prijateljima. Požar je došao do mog posjeta tijekom jučerašnjeg dana. Moje srce je sa svima u dolini - napisao je Russell jučer na Twitteru. - Izgubili smo dvije zgrade, ali možemo biti sretni - napisao je ukratko glumac i zahvalio svima koji su na terenu i gase požare. Životinje s farme su, kako dodaje, neozljeđene.

Svako ljeto Australija se suočava s požarima koji predstavljaju ozbiljnu prijetnju, a ove godine neočekivano su se počeli širiti zbog iznimno suhih uvjeta kao posljedica trogodišnje suše. Kako javlja Reuters, u požaru koji se neprestano širi dosad je stradalo troje ljudi.

Podsjetimo, Russell je naime nedavno finalizirao razvod s bivšom suprugom Danielle Spencer i bilo je to mučno razdoblje za njega. Sada se počelo šuškati kako ljubi pjevačicu Celine Dion.

– Viđaju se često zadnjih nekoliko tjedana i iako je njihova veza tek na početku, imaju dojam kao da se poznaju godinama – kaže izvor blizak pjevačici i glumcu. Russell je veliki ljubitelj glazbe svoje nove odabranice i kako piše Hollywood Life, Celine mu je već dugo vremena simpatija. Oboje su nedavno prošli kroz teško emotivno razdoblje u kojem su bili podrška jedno drugome i upravo to ih je povezalo.
 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
07:45 14.11.2019.

Potresen sam sto je bogatasu izgorio dijelic bogatstva.Protivno tomu,kad kod nas siromahu izgori cio imetak ,to se stidljivo objavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije