Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi tuguju

Slavni se opraštaju od Karla Lagerfelda, a otkriven je i uzrok smrti

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
19.02.2019.
u 21:34

Mnogi slavni odlučili su uputiti Karlu posljednje pozdrave putem društvenih mreža. Među njima su Elton John, Victoria Beckham, Lilly Allen, Diana Kruger i ostali.

Poznati dizajnerski kreativac Karl Lagerfeld preminuo je u 85. godini života, a mnogi slavni se opraštaju od njega putem društvenih medija.

Potvrđeno je i kako je dizajner preminuo od raka gušterače od kojeg je već neko vrijeme bolovao. Sinoć u Parizu hitno je odvezen u bolnicu, a rano ujutro je preminuo uslijed pogoršanja, prenose tamošnji mediji. Prve sumnje u Lagerfeldovo zdravstveno stanje javile su se 22. siječnja kada se nije pojavio na dvije Chanelove revije u Parizu.

Mnogi slavni odlučili su uputiti Karlu posljednje pozdrave putem društvenih mreža. Među njima su Elton John, Victoria Beckham, Lilly Allen, Diana Kruger i ostali.

-Kakav talent. Kakav apetit za život. Divno i letalno prijateljstvo. Nikad dosadnog trenutka. Voljeni, Elton. - napisao je glazbenik na svom Instagramu. 

 -Jako tužno! Karl je bio genije i uvijek drag i darežljiv, osobno i profesionalno. Počivaj u miru. - napisala je spajsica Victoria.

 -Osjećala sam se kao princeza zbog tebe. Nikad nisam shvaćala što si vidio u meni, ali sam ti vječno zahvalna za potporu koju ste mi ti i Chanel dali u zadnjih 15 godina. Počivaj u miru Karl, bio si istinski genije i nedostajat ćeš. - izjavila je Lilly Allen na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear Karl, it has been an enormous pleasure. I’m honoured to have known you. ❤️

A post shared by Sam McKnight Personal (@sammcknight1) on

 -Dragi Karl, bilo je ogromno zadovoljstvo. Počašćen sam što sam te poznavao. - napisao je Sam.

 

"Karl... Ne mogu ti reći koliko si mi značio i koliko ćeš mi nedostajati. Nikada neću zaboraviti tvoju dobrotu prema meni, tvoj smijeh, tvoju maštu. Došla sam u Francusku ovaj tjedan da te upoznam sa kćeri...Slomljena sam što sam zakasnila. Počivaj u miru, obožavam te. " - napisala je vječna muza Chanela Diane Kruger. 

 

Karl je bio genije i dotaknio je mnoge živote. Posebno Gianni i mene. Nikad nećemo zaboraviti tvoj nevjerojatni talent i beskrajnu inspiraciju. Oduvijek smo učili od tebe.- napisala je Donatella Versace na Instagramu.

 

-Počivaj u miru, Karl. Sjećam se koliko sam se bojala intervjuirati te, a ti si bio toliko duhovit i srdačan. Hvala što si me pozvao na mnoge od mnogih glamuroznih iskustava mog života, bila je čast poznavati te. Oh da, hvala ti za savjete o šamponu za suho pranje, uvijek ću misliti na tebe dok pudram periku. - napisala je Alexa Chung.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t deal with this. My heart is exploding. We knew this day would come but I am not ready for it. You were a quiet force of love and support for so many people, me included. So grateful for everything you have done for me. RIP king @karllagerfeld 💔💔💔 Я не могу ни поверить в это, ни смириться с этой невосполнимой утратой. Сердце разрывается. Время не щадит никого, даже тех, кто оставил в истории неизгладимый след. Ты вдохновил и вдохнул любовь в стольких из нас, и мы тебя будем любить и помнить вечно @karllagerfeld 💔💔💔

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

 -Ne mogu se suočiti s ovim. Srce će mi eksplodirati. Znali smo da će ovaj dan doći, ali ja nisam spremna na to. Bio si čista sila ljubavi i podrške mnogima, pa i meni. Toliko sam zahvalna za sve što si učinio za mene. Počivaj u miru kralju. - napisala je ruska manekenka.

 

 
 
 

-Tužna sam što je Karl preminuo, jako će nedostajati. On ostaje ikona i njegov doprinos modi ne može biti podcijenjen. Veselo se sjećam našeg prvog sastanka gdje smo razgovarali o suradnji H&M-a u 2004. Godini: rasprava o tome što će biti u kolekciji, probe i kada je pozvao cijeli H&M team na privatni ručak u njegovu kuću na Rive Gaucheu. - napisala je Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica H&M-a.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very sad to hear of Karl Lagerfeld’s death. Hard to imagine the fashion world without him @chanelofficial

A post shared by Alexandra Shulman (@alexandrashulman) on

-Jako sam tužna zbog smrti Karla Lagerfelda. Teško je zamisliti svijet mode bez njega.- napisala je bivša glavna urednica britanskog Voguea Alexandra Shulman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

this image alone was enough to make my generation dream...

A post shared by @ virgilabloh on

-Ova slika bila je dovoljna da moja generacija sanja...- napisao je dizajner Virgil Abloh.

-Karl...velika ljubav mog života.- postala je Linda Evangelista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Evolution is the secret for the next step” - rest in peace, Karl Lagerfeld ❤

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

-Evolucija je tajna sljedećeg koraka, počivaj u miru Karl Lagerfeld.- oprostio se od njega i nogometaš David Beckham.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is a truly sad day. To say I knew this gentle man that changed how we all looked at the world, is an honour. My heart goes out to his loved ones and to all that felt his delicate and spectacular touch on an industry that is so crowded with characters. He held his place high above all and his sharp wit and mind blew us all away. A true icon... One that will be missed for many, many years to come and will always be responsible for so much creative genius. Thank you Karl for all the beauty and for seeing the world through those iconic glasses that were truly rose-tinted with a vision that was like no other. You will be very missed... And always loved x

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

 -Ovo je zaista tužan dan. Reći da sam poznavala ovog nježnog čovjeka koji je promijenio način kako svi gledamo svijet je čast. Moje srce ide njegovim voljenima i svima koji su osjetili njegov delikatni  i spektakularni dodir u ovoj industriji koja je pretrpana likovima. Držao je svoje mjesto visoko i njegov oštar duh i um nas je sve oduševljavao. Istinska ikona...ona koje će nedostajati mnogo godina i koja će biti odgovorna za mnoge kreativne genije. Hvala ti Karl za svu ljepotu i svijet kroz tvoje naočale koje su zbilja bile ružičaste s pogledom koji nitko nije imao. Nedostajat ćeš...i ostat voljen. - napisala je Stella McCartney, modna dizajnerica i kći Paula McCartneya.

-Modni svijet izgubio je jednog od najutjecanijih dizajnera. Hvala ti za talent. Počivaj u miru. - staloženo je napisao na svom Twitteru Antonio Banderas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart is broken. Thank you for everything x

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

-Srce mi je slomljeno. Hvala za sve.- napisala je kratko Lindsay Lohan.

-Ništa nije dobro danas...u nedostatku riječi sam i slomljena zbog gubitka Karla. Njegov humor, duh, ljubav i strast za modom će živjeti zauvijek. Hvala ti za svu inspiraciju koju si dao ovom svijetu i za sva srca koja si dotaknuo u procesu. Svaki put kad sam te vidjela, kao da je bilo prvi put i nedostajat će mi tvoji zagrljaji. Osjećam se tako sretno što sam bila u tvojoj blizini. Šaljem svoju ljubav obitelji Lagerfeld i njegovim bližnjima. Toliko mi je žao. Volimo te. Počivaj u miru. - napisala je Bella Hadid.

-Kraj jedne ere! Počivao u miru Karl Lagerfeld - napisala je somalijska manekenka Iman.

 

Ključne riječi

Komentara 16

HU
hudarupa3
04:00 20.02.2019.

Demonska posla, sve lažno, lažna sućut, lažna veličina, još jedna žrtva šoubiz industrije i samo kao takav zaslužuje poštovanje i tugovanje.

KL
kliksi
23:46 19.02.2019.

Pocivao u miru bozijem

OD
oltar domovine
22:18 19.02.2019.

pocivao u bozijem miru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije