Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA I NOVE PJESME

Slavni pjevač vraća se iz mirovine na turneji "Još nisam mrtav"

Phill Collins je u Londonu objavio svoj povratak
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/4
18.10.2016.
u 09:18

– Prestao sam raditi jer sam želio provesti više vremena s djecom. Nažalost, nedugo nakon toga obitelj mi se raspala. Tada sam utjehu pronašao u alkoholu – kazao je Collins na konferenciji za novinare u Londonu.

Pet godina nakon što je otišao u glazbenu mirovinu, Phil Collins (65) objavio je da se vraća na scenu te kako će sljedećeg ljeta održati turneju znakovitog naziva "Not Dead Yet (Još nisam mrtav)". Collins će prvi koncert održati 4. lipnja u Londonu, a u Royal Albert Hallu svirat će četiri dana zaredom. Nakon toga slijede koncerti u Parizu i Berlinu. Na repertoaru će se naći njegovi najveći hitovi poput "In the Air Tonight" and "Another Day in Paradise", a pjevač je za Sky news rekao kako postoji mogućnost da tada predstavi i poneku novu pjesmu.

Collins je posljednju turneju imao prije 10 godina, a nakon toga se liječio od problema s alkoholizmom.

Problemi s alkoholizmom

– Prestao sam raditi jer sam želio provesti više vremena s djecom. Nažalost, nedugo nakon toga obitelj mi se raspala. Tada sam utjehu pronašao u alkoholu – kazao je Collins na konferenciji za novinare u Londonu. Pjevač je u solo karijeri prodao više od 100 milijuna albuma. Počeo je kao bubnjar u grupi Genesis, no zbog oštećenih živaca u prstima više ne može svirati. Zato je tu njegov nasljednik, 15-godišnji sin Nick. – Već smo svirali nekoliko puta i ide mu jako dobro. U to će se uvjeriti i oni koji dođu na moje koncerte iduće godine – kazao je Collins i dodao kako postoji mogućnost ponovnog okupljanja grupe Genesis.

 

>>Phil Collins: Zbog kraha trećeg braka htio sam si oduzeti život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije