Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNO I TUŽNO

Slavni pjevač progovorio o detaljima tragične smrti brata blizanca

Foto: Instagram
1/5
27.01.2021.
u 22:00

Na površinu su isplivali novi detalji o smrti brata blizanca slavnog britanskog pjevača Willa Younga.

Pobjednik britanskog Pop Idola 43-godišnji Will Young progovorio je o smrti brata blizanca Ruperta koji je tragično skončao vlastiti život prošle godine u kolovozu. Tim povodom odlučio je održati govor o mentalnom zdravlju, ali odluci ustanova za mentalno zdravlje gdje se njegov brat liječio od depresije i anksioznosti da mu onemogući susret sa psihijatrom, netom prije nego što si je nesretnik oduzeo život.

Foto: Instagram screenshot

Rupert je, prema pisanju Mirrora, okončao vlasitti život skočivši s mosta Westminster u Londonu 2. kolovoza prošle godine. Dosad je bilo poznato kako je tome prethodila borba s depresijo, anksioznošću i alkoholizmom, te da je Rupert bio beskućnik prije nego li se našao na tom mostu.

Međutim, sada je Will otkrio kako je Rupert pobjegao iz bolnice gdje je bio smješten nakon prvog pokušaja suicida, a prilikom razgovora s medicinskom sestrom koju je pitao zašto njegov brat nije prošao potrebnu psihijatrijsku procjenu.

- Prema mojim saznanjima, Rupert je dobio lijekove koji bi ga čuvali od posljedica povlačenja s opijata - kazao je. Prema izvješću dežurnih sestara stoji kako se osoblje propisno brinulo o pacijentu. Doduše, isto stoji kako se Rupert nije sam odjavio s liječenja iz bolnice St. Thomas već otišao bez riječi dok je osoblje pokušalo izraditi paket sigurnosti za njega.

- Nije otpušten iz bolnice niti je potpisao da ga se otpušta na vlastitu odgovornost, otišao je i nitko ne zna gdje je. Razgovarajući s osobljem uključenim u slučajem, saznali smo kako su svi bili angažirani oko brige o njemu', stoji u medicinskom izvješću, a pjevač je istaknuo kako je to gorući problem za osobe kakav je bio njegov brat.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
00:10 28.01.2021.

Slavni????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije