Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučili su

Slavni pjevač otkrio: 'Supruga i ja imamo dogovor. Umiremo zajedno'

Foto: PA/Pixsell
1/5
24.06.2019.
u 21:00

Za Goddard je rekao da je "najbolja djevojka na svijetu" i komentirao: - Muškarci često žele pobjeći od svojih supruga, ali ona je moj najbolji prijatelj.

Rock legenda, Alice Cooper otkrio je da ima smrtni pakt sa svojom suprugom Sheryl Goddard s kojom je u braku već 43 godine. 

- Umrijet ćemo zajedno - rekao je Cooper i dodao:

- Dogovorili smo se, nema šanse da preživimo jedno bez drugoga rekao je ovaj 71-godišnjak za Mirror.

Cooper, frontmen supergrupe koju je okupio glumac Johnny Depp, The Hollywood Vampires, inzistira da nikada nije prevario svoju suprugu. 

-  Ne bih mogao živjeti bez nje. Uvijek smo rekli da neće biti šanse da netko od nas dvoje tuguje. - kazao je Cooper i naglasio: - Umrijet ćemo zajedno. Za Goddard je rekao da je "najbolja djevojka na svijetu" i komentirao: - Muškarci često žele pobjeći od svojih supruga, ali ona je moj najbolji prijatelj.

Fanovi su navikli na njegove ludorije, ali on ima i nježniju stranu. Naime, najviše vremena provodi u društvu svojih unuka.
- Oni vide Coppera, lik koji glumim na televiziji, pa kažu: "On je čudovište, ali ti nisi čudovište, djede" - šali se Alice.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
22:48 24.06.2019.

Jeste li se dogovorili da prvi budeš ti?Jesi lud pa joj vjeruješ,Samo ti umri pa ćeš vidjeti kako odozgo kako uživa

PR
prajdali100
21:38 24.06.2019.

Umrijeti se može na mnogo načina.Nadam se da ćete biti inovativni....

DU
Deleted user
21:35 24.06.2019.

Hoće li umiranje biti uživo,live?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije