Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo su tajili

Slavni pjevač napokon potvrdio da mu je stigla treća beba: Objavio fotku, a znamo i spol

Foto: Profimedia
1/6
13.02.2020.
u 20:14

Podsjetimo, tijekom intervjua na čileanskom radiju, njegov brat Julio je na pitanje novinara kada će postati stric odgovorio: 'Ja već jesam stric'.

Pjevač Enrique Iglesias postao je otac!

Nakon nekoliko tjedana nagađanja, Enrique je fotografijom na svojim društvenim mrežama otkrio da mu se rodila kćerkica. Uz fotografiju je napisao 'Moje sunce, 30.01.2020. '

 

Podsjetimo, tijekom intervjua na čileanskom radiju, njegov brat Julio je na pitanje novinara kada će postati stric odgovorio: 'Ja već jesam stric'. Potom je voditelj provjerio mislili na dvoje djece koje već imaju ili na treće dijete o kojem se tek nedavno počelo nagađati. - Je li se beba već rodila? - bio je uporan voditelj, a Julio je tek kratko odgovorio 'Da' ne želeći otkrivati više detalja. Na pitanje je li dječak ili djevojčica, odgovorio je: "To je tajna."

"Moj brat sad ima troje djece, jako je sretan", zaključio je Julio. Podsjetimo, Enrique i Anna već imaju dvogodišnje blizance Lucy i Nicholasa. Par se trudi svoju intimu držati podalje od javnosti i tek ponekada na Instagramu objave fotografije ili video Lucy i Nicholasa.

Ni u svojim intervjuima Enrique ne otkriva puno o djeci i tek je u nekoliko navrata odgovorio na pitanje očinstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije