Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netflixova uspješnica

Slavni nogometaš u glumačkim vodama: Postao redovnik koji - ne voli nogomet!

Foto: Profimedia
1/5
29.08.2019.
u 10:52

Neymar se našao sedmi na listi najplaćenijih zvijezda 2019. godine prema Forbesu, a glumit će u seriji 'La Casa de Papel'.

Nogometaš Paris Saint-Germaina, 27-godišnji Neymar na društvenim se mrežama pohvalio svojom novom ulogom u jednoj od najpopularnijih Netflixovih uspješnica.

Riječ je o seriji 'La Casa de Papel' u kojoj će nogometaš brazilskih korjena glumiti redovnika. 

- Uspio sam ostvariti san i postati dio svoje omiljene serije. Sad mogu podijeliti Joaoa sa svima vama - poručio je Neymar u objavi uz kratki video svog lika.

Foto: Instagram screenshot

U prosincu prošle godine, Neymar je objavio fotografiju sa suigračem Kylianom Mbappéom poziraju na kojoj nose maske pljačkaša u seriji. Prema pisanjima britanskog Metroa, scenaristi su se poigrali s Joaom, likom kojeg glumi Neymar te njegovi lik okarakterizirali kao osobu koja nije zaljubljenik u nogomet. 

- Ne volim nogomet ni partijanje. Kad se igra svjetsko prvenstvo, uvijek se molim za naš tim - kaže redovnik Joao u jednoj sceni.

Scene s nogometašem bile su izbačene zbog optužbi za silovanje, no nakon što su optužbe odbačene prošli mjesec, Netflix je objavio verziju koje uključuju pojavljivanje Neymara. Serija 'La Casa de Papel' ima sveukupno tri sezone, a nogometaš se pojavljuje u trećoj sezoni u čak dvije epizode, šestoj i osmoj.

Foto: Instagram screenshot

Neymar se našao sedmi na listi najplaćenijih zvijezda 2019. godine prema Forbesu, a osim ove uloge, pojavio se i u filmu xXx: Povratak Xandera Cagea u kojem glavnu ulogu ima Vin Diesel.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije