Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLJEDNIK

Slavni milijarder ipak promijenio ime sinu i opet izazvao brojne reakcije

Elon Musk
Foto: Profimedia
1/4
26.05.2020.
u 15:38

- Evo i prvog softverskog updatea za malog - bio je jedan od komentara, dok su drugi rekli kako im i dalje nije jasno kako se čita ime nasljednika osnivača kompanije Tesla, ali i kako je ostao Æ koji također ne postoji u engleskoj abecedi.

Elon Musk i njegova djevojka, glazbenica Grimes, promijenili su ime svog djeteta kojeg su prvotno nazvali X Æ A-12. Kako su kazali na društvenim mrežama, dječak se sad zove X Æ A-Xii, budući da po kaloifornijskim zakonima u imenu ne mogu biti brojke. Tako je mali Musk dobio rimske brojeve umjesto arapskih na kraju svog imena. Grimes je na Instagramu napisala kako "rimski brojevi bolje izgledaju", i odmah dobila nove brojne komentare pratitelja. 

 

Elon Musk
1/6

- Evo i prvog softverskog updatea za malog - bio je jedan od komentara, dok su drugi rekli kako im i dalje nije jasno kako se čita ime nasljednika osnivača kompanije Tesla, ali i kako je ostao Æ koji također ne postoji u engleskoj abecedi. 

Foto: Twitter

Elon i glazbenica kojoj je pravo ime  Claire Bucher ne vole previše dijeliti stvari iz privatnog života s javnosti. Njihove zajedničke fotografije praktički ne postoje, ako ih fotografi slučajno ne uhvate zajedno na nekom eventu. Ipak, nekoliko tjedana prije poroda glazbenica je otkrila da je trudnoću stvarno teško podnosila, te da je imala grozne komplikacije već na početku, zbog čega je zapostavila posao i promociju najnovijeg albuma.

Isto tako, iako je sada pokazao bebu koju je dobio s glazbenicom, Elon, za razliku od drugih poznatih osoba, ne dijeli često fotografije ni informacije o odgoju i životu svoje djece koju ima iz braka s kanadskom autoricom Justine Wilson.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije