Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio se

Slavni glumac o životu nakon razvoda: 'Usamljen sam, ne mogu više ovako'

Foto: Profimedia
1/5
24.09.2019.
u 22:15

Jolie i Pitt su se navodno rastali u jesen 2016. jer se glumac koji je u tom trenutku bio pijan, posvađao s 18-godišnjim sinom Maddoxom.

U novom filmu glumca Brada Pitta, Ad Astra riječ je o odnosu oca i sina, a on, koji inače ne govori previše o privatnom životu ipak nije mogao izbjeći temu koja zanima mnoge. U intervjuu za strane medije konačno je progovorio o svom razvodu.

- Morao sam shvatiti svoju krivnju u razdoru naše obitelji. Trebam naučiti kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pitt.
Jolie i Pitt su se navodno rastali u jesen 2016. jer se glumac koji je u tom trenutku bio pijan, posvađao s 18-godišnjim sinom Maddoxom.

Nakon toga je bio osumnjičen i za nasilje nad djecom, no nikada ga nisu optužili.

Osim toga progovorio je i o tome kako se osjeća jer stari.

- Svi nosimo veliku bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da je jedino o čemu ljudi pričaju su njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što prije trebao poraditi na tome - zaključio je glumac.

Pogledajte koji su glumci zbog uloge ugrozili vlastito zdravlje:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
23:06 24.09.2019.

Spasio se što se rastao od nje.

SH
Shalan
22:58 24.09.2019.

Što trijezan misli, pijan govori. Nisi se nikad ni trebao oženiti s onom psihopatkinjom.

Avatar TamiFlu
TamiFlu
01:41 25.09.2019.

Ta jolie je cesme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije