Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
multitalentirani john

Slavni glumac ima novu karijeru! Otkrijte čime će se baviti!

John Malkovich
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
26.11.2018.
u 21:20

Djed i baka samo bi šaputali naš jezik negdje u kutu sobe kada bi se svađali. Zapravo, nikada nisam doznao koja je od svih priča koje su mi pričali zaista istinita

-Odlučio sam biti ono što želim, a ne ono što drugi žele od mene. Dizajniranje odjeće moj je način izražavanja i komuniciranja sa svijetom. To sam ja trenutačno.

- Mnogi su mislili da ću u tom smislu propasti prije nego što uopće počnem, ali drago mi je što se njihova predviđanja nisu ostvarila - izjavio je glumac John Malkovich kojeg je moda odmalena zanimala.

Iako se rodio i živi u SAD-u, njegovi prabaka i pradjed su emigrirali iz Ozlja pokraj Karlovca.

- Djed i baka nam jednostavno nisu dali da učimo njihov jezik. Samo bi ga šaputali negdje u kutu sobe kada bi se svađali. Zapravo, nikada nisam doznao koja je od svih priča koje su mi pričali zaista istinita. Svi govore različite stvari, a nemam načina provjeriti jesu li one stvarno točne. Znate, svašta su mi govorili o mom podrijetlu, a moj je otac o svom ocu govorio i da je bio najveći lažov na svijetu - ispričao je Malkovich i nastavio:

-Kad je prvi put u nekim novinama napisano da sam hrvatskog podrijetla, majka mi je rekla da potječemo iz Crne Gore, za što dotad nisam čuo, a kada sam bio u Bosni, govorili su mi: -Pa ti si Bosanac!. Kako god bilo, odrastao sam kao Amerikanac, a jezik svojih predaka nikada nisam naučio.

Zajedno sa suprugom proizvodi i vino. Kako je sam rekao, ona se organizira, a on samo pije.

- Počeo sam piti u tridesetima i da nisam bio oprezan, danas bih imao problema. Vrlo je lako postati alkoholičar. Volim i pušiti, ali drogu nisam probao. Nije to za mene. Posljednjih godina pušim kao dimnjak, volio bih to promijeniti jer crno mi se piše nastavim li tako - iskren je bio Malkovich.

Pogledajte video proslavljene trenerice koja vam savjetuje kako skinuti posljednje tri kile: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije