Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio je dušu

Slavni glazbenik šokirao priznanjem: 'Nad glavom sam imao plaćenog ubojicu'

Foto: EXPA/Pixsell
1/12
18.01.2022.
u 23:00

U jednom trenutku svog života bio sam nevjerojatno poznat. Poznat u stilu Michaela Jacksona. Postao sam popularan kada sam imao 17 godina. Sa 16 godina sam bio u boy bandu, a kada sam imao 21, otišao sam i započeo solo karijeru- otkrio je Robbie Williams.

Britanski glazbenik Robbie Williams (47) otvorio je dušu i prvi puta progovorio o mračnoj strani slave te priznao kako je na vrhuncu popularnosti bio meta plaćenog ubojice. Otkrio je i kako se teško nosio s popularnošću, a od problema i kobnog ishoda spasili su ga njegovi prijatelji.

-Nikad nisam ovo rekao, ali nad glavom sam imao plaćenog ubojicu. Nikada o tome nisam javno govorio. Nestalo je. Imam prijatelje. To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni- objasnio je pjevač za britanski The Mirror.

-U jednom trenutku svog života bio sam nevjerojatno poznat. Poznat u stilu Michaela Jacksona. Postao sam popularan kada sam imao 17 godina. Sa 16 godina sam bio u boy bandu, a kada sam imao 21, otišao sam i započeo solo karijeru. Prodao sam 80 milijuna albuma, držao rekord u broju prodanih ulaznica u jednom danu za turneju-dodao je Williams.

Otkrio je i kako se tek nadavano uspio pomiriti sa slavom i pažnjom koju dobiva te kako mu susreti sa strancima izazivaju tjeskobu.

-Ekstremna popularnost i izuzetan uspjeh susreću se s anksioznošću, depresijom i mentalnim bolestima. Postoji nekoliko nivoa slave i što ona čini vama. Želim ići na normalna mjesta na koja ne mogu ići jer me ljudi žele ubiti. Potrebno je neko vrijeme da se osoba pomiri s time- ispričao je Robbie.

Nakon što je nekoliko godina proveo u Los Angelesu, Robbie se s obitelji, suprugom Aydom Field, kćerima Theodorom Rose i Colette Josephine te sinovima Charlonom Valentineom i Beauom Benedictom Enthovenom 2004. godine preselio na Ženevsko jezero. Izbjegava nastupe u SAD-u kako bi sačuvao privatnost.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije