Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna poruka

Slavni glazbenik po drugi puta rekao 'da, uzimam': 'Moj se život zauvijek promijenio'

Flea i Melody
Foto: Instagram
1/3
23.10.2019.
u 18:29

Ekscentrični basist poznatog benda Red Hot Chili Peppers, Michael Peter Balzary - Flea, po drugi put je uplovio u bračnu luku.

- Moj se život zauvijek promijenio i zauvijek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna tko sam. Moja supruga - napisao je 57-godišnji Flea, basist legendarnih Red Hot Chili Peppersa, u emotivnoj objavi na Instagramu i obznanio da se u Los Angelesu oženio po drugi put.

Njegova odabranica je 18 godina mlađa dizajnerica Melody Ehsani koja je na svom Instagramu s fotografijom potvrdila vijest o sretnom danu i napisala sličnu objavu. - Ovog vikenda vjenčala sam se za najboljeg prijatelja. Zasigurno, najbolja suradnja do dana današnjeg. Ti si moje srce Flea - priopćila je Ehsani.

Flea iz prethodnih veza ima dvije kćeri: 14-godišnju Sunny Bebop i 31-godišnju Claru. Inače je osnivač neprofitne organizacija za glazbenu edukaciju siromašne djece i uskoro planira objaviti memoare pod nazivom "Acid for the Children", a predgovor je pisala Patti Smith.

Pogledajte koji glazbenici danas najviše zarađuju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije