Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOHN LEGEND

Slavni glazbenik i manekenka dobili sina nakon in vitro oplodnje

Chrissy Teigen i John Legend
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
17.05.2018.
u 14:18

Sretnu vijest objavila Chrissy na Twitteru uz poruku "netko je ovdjeeeee", te emojije bočica i zagrljaja. Istu je poruku na svom profilu kasnije objavio i John.

Slavni američki glazbenik John Legend (39) i manekenka Chrissy Teigen (32) jučer su dobili sinčića.

Sretnu vijest objavila Chrissy na Twitteru uz poruku "netko je ovdjeeeee", te emojije bočica i zagrljaja. Istu poruku na svom profilu kasnije objavio je i John.

 

Inače, par već ima dvogodišnju kćerkicu Lunu. Chrissy je trudnoću objavila u studenom prošle godine, te je rekla kako treba roditi u lipnju.

- Bit će teže s drugim djetetom jer već imamo jedno. Pitam se kako će Luna prihvatiti bracu - rekla je Chrissy nedavno u jednom intervjuu.

Zanimljivo je i da je Chrissy zatrudnila In vitro oplodnjom. Tako je za trudnoću saznala samo 11 dana nakon začeća.

- Sretna trudna Chrissy je otišla. Upoznajte Chrissy kojoj je dosta. Želim zagrliti mog dječaka, idemo. Još je gore kada ga toliko dugo čekate. Ja sam zahvaljujući in vitro oplodnji znala da sam trudna nakon 11 dana - napisala je Chrissy.

Komentara 1

LU
Lujo123
14:53 17.05.2018.

uh kak su lepi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije