Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove optužbe

Novi skandal potresa svijet slavnih!

Foto: PA/Pixsell
1/3
24.10.2017.
u 15:03

Terry Richardson je dobio zabranu rada u prestižnim časopisima poput Voguea, Vanity Faira i GQ-a s, a razlog zbog kojeg su mu otkazali suradnju su optužbe da je seksualno zlostavljao žene s kojima je radio.

Novi skandal potresa svijet celebrityja, a ovaj put je u središtu skandala poznati fotograf Terry Richardson pred čijim su fotoaparatom pozirale brojne slavne osobe. 

Naime, Richardson je dobio zabranu rada u prestižnim časopisima poput Voguea, Vanity Faira i GQ-a s kojima je godinama surađivao, a razlog zbog kojeg su mu otkazali suradnju su optužbe da je seksualno zlostavljao žene s kojima je radio. 

Dugo vremena se šuškalo o tome kako je Richardson zlostavljač, ali on je to uporno negirao, a sada su na vidjelo izašle priče žena koje tvrde da ih je Richardson prisilio na seks. Njegov glasnogovornik je demantirao ove optužbe i rekao: Sve ove priče utemeljene su na komentarima na Instagramu koji nemaju veze s istinom.

Richardson je fotografirao brojne poznate dame, poput Lady Gage i Miley Cyrus koja je nakon suradnje s njim rekla da je požalila što je surađivala s njim ali nije otkrila što ju je smetalo u njegovom radu. 

1/6

Komentara 4

NI
Nikomah95
18:55 24.10.2017.

Zanima me gdje su sve one talentirane pjevačice, glumice koje su odbile ovakve papke? Iz svih ovih skandala se da zaključiti da nam djeca na koncertima vrište za običnim šljamom, koje nam mediji (isti takav šljam) prikazuju kao uzore.

DO
dommar36
17:52 24.10.2017.

Svijet debila a ne slavnih..

RI
rikavac
16:31 24.10.2017.

Sve zeljne slave preko Sexa i sad odjednom skandal napastovao je prije 10 godina. Tad sutila jer joj je dobro bilo i postizala cilj a sad kad su postale poznate sad ajmo blatit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije