Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO NIJE U REDU

Slavni Britanac pozitivan na koronavirus, poslao je ozbiljno upozorenje

Coronavirus
Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL
1/3
02.04.2020.
u 20:21

Ova bolest ne bira i pojavljuje se u raznim oblicima pa ju nekad nije jednostavno detektirati - kazao je iluzionist kojem je pravo ime Steven Frayne. Inače, Dynamo boluje od Chronove bolesti i artritisa.

Slavni britanski iluzionist Dynamo objavio je pratiteljima na Instagramu kako je pozitivan na koronavirus, a zatim je i kritizirao neučinkovitost zdravstvenog sustava. Naime, on je konstantno kašljao i imao kosntante bolove. Prvo je otišao u samoizolaciju, a onda se platio testiranje. 

- Nažalost, pozitivan sam, a to sam saznao nakon što sam se privatno testirao i platio to. Za nekoga tko je zbog svog zdravstvenog stanja otprije u rizičnoj kategoriji, mislim da to nije u redu. Također, sad mogu i trebam obavijestiti ljude s kojima sam bio u kontaktu da prate svoje stanje i testiraju se i sami ako se ne osjećaju dobro. Ova bolest ne bira i pojavljuje se u raznim oblicima pa ju nekad nije jednostavno detektirati - kazao je iluzionist kojem je pravo ime Steven Frayne. Inače, Dynamo boluje od Chronove bolesti i artritisa. 

Coronavirus
1/6

- Da pokucam o drvo, moji simptomi polako se smanjuju iz dana u dan, osjećam se sve bolje. Nadam se da je najgore prošlo i pokušavam misliti pozitivno - kazao je Dynamo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije