Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPERIMENTIRANJE

Slavne Hrvatice prate trend ludih boja pramenova

žanamari
Foto: Instagram
1/4
11.06.2016.
u 11:15

Svjetske zvijezde, kada je riječ o njihovu imidžu, glavnu riječ prepuštaju vrhunskim stilistima, a kada oni kažu da su ‘in’ hrabre i neobične boje kose, ne dvoje ni sekunde hoće li svoje uvojke obojiti u ružičasto, ljubičasto, platinasto...

No došlo je vrijeme kada su i naše poznate dame shvatile da su spremne na tako veliki korak pa je u posljednjih nekoliko dana sve više ljepotica koje su kosu podvrgnule tretmanu teškog izbjeljivanja i bojenja.

Duga kosa, velika briga

Lista je svakim danom sve duža – Nina Kraljić od svog pojavljivanja u showu The Voice pokazuje spremnost da eksperimentira kosom. Sada je platinasta, s malo jačim ljubičastim odsjajem, a za sličnu nijansu odlučila se i njezina kolegica Žanamari Peršić.

– Veliki sam zaljubljenik u Marvel Comics i veliki fan lika Storm, koji u X Menima tumači Halle Berry. Ona mi je bila inspiracija da se odlučim isprobati silver bijelu nijansu kose – objasnila je Žanamari.

Ipak, s obzirom na duge uvojke, njezin je rizik, ali i briga o kosi veća, tako joj je zbog osjetljivosti boje zabranjeno kupanje u moru, ali i izlaganje suncu.

Godine nisu važne

To nije problem Maji Šuput koja se odlučila za kričavoružičaste tonove koje je napravila uoči odlaska na Ibizu. Zabavna frizura za zabavne trenutke, ali i za ludi provod ovaj vikend u Vodicama gdje sudjeluje na CMC Festivalu.

Zbog snimanja spota za novi singl “Dobra stvar” na ružičaste i indigo pramenove odlučila se i Ivana Kindl. Ta joj se promjena jako svidjela pa je najavila kako uskoro možemo očekivati još hrabrije poteze što se njezine frizure tiče.

A da trend ne robuje godinama, svjedoči naša velika umjetnica, nekadašnja balerina Almira Osmanović. I ona je imidž osvježila ružičastom bojom i u 57. godini izgleda fantastično. Sve se dame slažu, možda je boju malo teže održavati, ali kada se odlučite na ovakav korak, zabava je zagarantirana.

Komentara 6

ST
strsljen2013
15:00 11.06.2016.

A gdje su slavne?

DU
Deleted user
17:16 11.06.2016.

Slavne??? A hahaahahahahahhahahaha

Avatar Maggy1103
Maggy1103
16:53 11.06.2016.

jadni mi ako nam je ova perčićka slavna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije