Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota

Slavne Hrvatice pomlađuju se tretmanima kao svjetske zvijezde, ovo su rezultati

Foto: Promo
1/5
13.12.2019.
u 07:00

Jelena Rozga, Indira Levak, Snježana Mehun ne skrivaju da svoju mladolikost održavaju brojnim tretmanima.

Brojne poznate Hrvatice dobar izgled redovito održavaju tretmanima za ljepotu na kojima prate hitove među svjetskim zvijezdama.
Ovog se tjedna tako poduzetnica Snježana Mehun na Facebooku pohvalila metodom pomlađivanja krvnom plazmom, na koju odlaze i mnoge hollywoodske glumice i starlete poput Kim Kardashian.

– Volite li me ovakvu? E, da bih bila takva, ipak nisu dovoljne zlatne ruke profesionalnih šminkera i filtri jer potrebna je makar mala pomoć! Ako može Kim Kardashian, mogu i ja, jer i ja imam svog doktora Dinka Tončića za vampirski piling – PRP tretman je prirodan tretman vlastitom krvnom plazmom i matičnim stanicama! – otkrila je Mehun tajnu svojeg svježeg i mladolikog izgleda.
Ova inovativna metoda nekirurškog pomlađivanja revitalizira i obnavlja stanice kože te potiče proizvodnju novog kolagena. Tretman traje oko 30 minuta i nije bolan, a poprilično je učinkovit.

Poduzetnica koja stoji iza modnog brenda Duchess mladolikost održava ovakvim tretmanima, a svoj fit izgled održava redovitim odlascima u teretanu gdje vježba uz nadzor sina Dine, a partnerica u vježbanju najčešće joj je Nives Celzijus. Jelena Rozga već godinama na tretmane odlazi u polikliniku Nola, a više je puta izjavila da se tamo osjeća kao kod kuće. Pjevačica tamo najčešće odlazi na MezoGlow, kombinaciju tretmana sastavljenu od mezoterapije i kemijskog pilinga, a proces starenja kože usporava tretmanom matičnim stanicama i infuzijom kisikom, još jednim popularnim tretmanom među svjetskom elitom. Ovaj tretman smanjuje pore, ublažava sitne bore, revitalizira ten, ali i djeluje na povećanje čvrstoće kože.

S problemom viška kože na području trbuha nakon poroda suočila se glumica i TV voditeljica Ana Begić Tahiri, koja se za pomoć obratila poliklinici Bagatin, gdje se podvrgla kombinaciji dvaju neinvazivnih tretmana, Med Contour Multipowera i Venus Legacyja, a zatim se stvorio problem viška kože koji je riješila kombinacijom abdominoplastike i VASERlipo ultrazvučne liposukcije. Abdominoplastika je zahvat kojim se, nakon velikog povećanja ili pak velikog gubitka tjelesne težine, tretiraju jako opuštena koža i mišići na trbuhu.

Pomoću ovog zahvata postiže se ravnija trbušna stijenka i uklanja se sav višak kože. Vaserlipo ultrazvučna liposukcija pomoću ultrazvučne energije grije i topi masne stanice koje se potom lako isisavaju, točnije, uklanja se sav višak potkožnog masnog tkiva. Na ovaj način štede se krvne žile, živci i druge strukture. Tretmane u Bagatinu radi i Indira Levak, koja je još prije šest godina kazala da joj je botoks najučinkovitiji i najbolji tretman koji je probala.

Ove se godine hvalila kako je u Bagatinu probala Z Field Dual tretman, koji potiče razvoj ciljanih mišića, s naglaskom na one na stražnjici i trbuhu, što su nam svima kritični predjeli. Funkcionira tako da se pomoću elektromagnetskih impulsa kontrahiraju i općenito stimuliraju mišići, a ti isti impulsi toliko su jaki da prodiru kroz stanice, tkiva, organe, krvne žile i kosti, i to bez oštećenja tkiva. HydraFacial tretman prava je inovacija koja je uzdrmala industriju ljepote. To je jedinstvena kombinacija svih popularnih tretmana za lice objedinjenih u samo jedan tretman.

Njemu se redovito podvrgava voditeljica Jelena Lešić u klinici Poliderma. HydraFacial tretman sastoji se dubinskog čišćenja i pilinga, ekstrakcije i infuzije seruma. Svi koraci provode se uređajem koji istodobno vlaži kožu i uklanja prljavštinu. Jelena koristi i najnoviju tehniku koja postaje pravi trend u njezi i oblikovanju usnica. Riječ je o laserskom tretmanu kojim, osim što pomlađujete usne poticanjem rasta novog kolagena uz potpuno prirodan efekt, vaše usne poprimaju i zamamnu privlačnost. 

Komentara 2

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
07:11 13.12.2019.

Uh, dobro je, nema Indirina fotka...ne bih to mogla, uz jutarnju kavu...

RE
Reall
08:50 24.01.2020.

Čuj slavne Hrvatice? Po čemu su to slavne, samo pređite granicu Slo/Aut i spomenite im ime, ako itko bude znao o kome se radi častim cijeli VL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije