Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bolnici je

Slavna voditeljica vodi ozbiljnu bitku za zdravlje: Bori se s alkoholizmom, teškom bolesti, a sad i koronom

Foto: profimedia
1/4
21.09.2021.
u 18:30

Wendy se trenutno oporavlja u bolnici, a njezin brat na YouTubeu je kazao kako je Wendy stabilno te da se bori.

Iako se čini da 57-godišnja voditeljica Wendy Williams živi san jer ima odličan posao, mladoliki izgled i veliku slavu, nažalost ne može se pohvaliti onim najbitnijim - zdravljem. Nakon što se prošle godine pisalo kako joj je bolest limfedema toliko uznapredovala da su joj otečena stopala pozelenjela od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, sada joj u prilog ne ide niti zaraza koronavirusom, kojim se zarazila prije šest dana. Naime, na Instagram profilu njezinog showa "The Wendy Wialliams Show", prije pet dana objavljena je obavijest kako je testirana pozitivno na COVID-19 dok je odrađivala standardne zdravstvene preglede te da će nova sezona početi 5. listopada, a do tada će se objavljivati reprize.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wendy Williams (@wendyshow)

Par dana prije te obavijesti, na profilu je objavljeno kako zbog zdravstvenih problema, Wendy taj tjedan neće moći obavljati standardne promotivne stvari za 13. sezonu showa, ali je tada najavljeno kako će se vratiti u svoju ljubičastu stolicu za premijeru 13. sezone 20. rujna. No, čini se kako ju je koronavirus omeo u planovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wendy Williams (@wendyshow)

Wendy se trenutno oporavlja u bolnici, a njezin brat na YouTubeu je kazao kako je Wendy stabilno te da se bori.

"Borba nije laka. Zbilja vjerujem da će se Wendy izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutno je stabilno. Pričao sam s njom i ona se drži. Molimo se. Bori se", kazao je brat Tommy. 

Da je zvijezda u lošem stanju kazao je i izvor za The Sun. 

"Wendy je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show", kazao je izvor i dodao da je osoblje znalo osjetiti alkohol u njenoj blizini.

"Svi to vide, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a jedino kad je bila trijezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj show, treba joj pomoć", dodao je izvor, 

Posjetimo, prošle godine voditeljica je priznala da je bila na odvikavanju. A pored teškog stanja s limfedemima, koje karakterizira oticanje jednog ili više ekstremiteta prilikom kojeg se u međustaničnim prostorima nagomilava limfa koja ne otječe ni limfnom ni venskom cirkulacijom; koronavirusa i alkohola, slavnoj voditeljici trebat će puno snage izdržati sve. 

VIDEO>>Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije